Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Nie kupuj standard, bo i tak będziesz musiał przejść na premium a stracisz 30% kwoty. Lepiej zaczekaj, uzbieraj na premium.

Zgodnie z statystykami 95% osób co kupili standard zrobili update na premium. Standard będzie linkować 1 projekt na bazie ok 10k z 3-4 dni. jak masz jedna stronę do linkowania to niema sprawy. Uzytkowniki wersji standard nie dostają żadnych dodatków, dodatkowo i nie maja dostępu do forum. Po drugie premium to 2 jednoczesnej działające instalacje.

Myślę, że jak autorzy poprawią to aby o sam z siebie soft nie generował obciążenia będzie można i 20-40 wątków ustawić na takich parametrach. Obecnie soft żyje sam czyli coś sobie dłubie "po cichu" Dwa wątki podczas restartu o 100% procka ? Tu chyba nie ma znaczenia ile wątków bo i tak procesor idzie na 100%. Przeciez sama z siebie bot który wykonuje kliknięcia przepisywanie danych nie potrzebuje takiej mocy. Ktoś coś spier..... podczas projektowania lub jest to celowe działanie aby listy nie padały tak szybko :)

Nie to, że coś nażekam jakoś to idzię całe profilowanie tym softem.

bilbord_opublikuj_mini.png

Pisałem już Tobie to UBOT studio chyba wiesz co to takie.

https://www.ubotstudio.com/index7

Ty jako koder (PHP) możesz napisać to koderom na forum, bo oni to nie czytają, co więcej wszytko Tobię wytłumaczą. co do sugestii ze soft kopie bitkony "żyje sam czyli coś sobie dłubie "po cichu"" to chyba nie wiesz jak oni się kopią, nikt by takiego numeru nie robił, a ja bym tego nie polecał.

Nikt celowo soft nie spowalnia, bo niby po co? Chronić listy? :D wiem że dzisiaj piątek, ale proszę Ciebie :D

To nie PHP dodawarka na croon. I nie działa na zasadzie przepisywania danych. Nawet jak nie działa ma już uruchomiono wiele szablonów.

Ja miałem styczność z UBOTEM wczesnej działał zawsze tak samo.

Xneolinks to mocno zmodyfikowany silnik UBOTA z zakodowanymi szablonami. Ok 500 000 linijek autorskiego kodu.

Idą pracy nad optymalizacją kodu ale wyżej UBOTA nie skoczysz, tak jak Ty w swoich aplikacjach nie skoczysz wyżej tego co oferuje PHP.

Checz dowiedzieć się coś na temat technicznych szczegółów czemu tak a nie inaczej pisz na forum.

Dzisiaj jutro będzie update, dojdzie 2 nowe ( dość ciekawe pod względem SEO) CMS, zwiększy się skuteczność i zostaną usunięte drobne bagi. Poprawiono dość mocno stabilność.

A coś kiedyś było, że mają przejść na własny silnik przeglądarki. Ciągle aktualne?

Sam silnik tak, ale tam już 400 000 linijek swojego kodu i po sylwestrze przechodzą na swój dedykowany silnik i na swoją emulacje przeglądarki, piszą swój silnik od września ale to niezależnie z update samego softu bo pisze to odrębna osoba..

Taką informacje dostałem.

Edytowane przez automatyk

Równolegle właśnie piszą to wszytko na własny kod, tyle wiem o postępie prac mnie nie informowali. Pracuje nad tym osobna osoba z ekipy.

W miedzy czasie wyszła nowa wersja UBOTA i myśleli że to załatwi sprawę, ale nowa wersja jest gorsza od poprzedniej, na razie.

Więc na pewno będą poprzechodzić na własny silnik ale kiedy nie wiem.

V 3.2 już gotowa i beta testery testują. Update będzie duże bo dużo zmian i 2 nowe CMSy.

Na razie z tego co wiem v 3.3 będzie zawierała głownie poprawki optymalizacyjne, usprawniające obecne skrypty, prędkość i zmniejszająca obciążenie CPU.

47 skryptów na razie wystarczy głownie aby każdy był obluzgiwany skutecznie.

w V 3.4 dojdzie już 4 nowych skrypty. Takie plany mi narysowali przez telefon jak dzisiaj dzwoniłem,

Chciałbym przejść teraz na wersje Premium i w związku z tym chciałbym się dowiedzieć jak wygląda dokładnie migracja.

Pisać w tej sprawie na support i oni wygenerują dane na te 147$ ? Czy jest szansa zakupu w tempie ekspresowym :)

Zakup dokonany 05.01.2015.

Jak sprawa wygląda z abonamentem, kiedy będzie informacja o płatnościach itp. Czy przechodząc na Premium daje od nowa aktualizacje 3m-ce gratis?

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Czy przechodząc na Premium daje od nowa aktualizacje 3m-ce gratis?

tego nie wiem jak oni to liczą. Raczej liczy się czas od pierwszego zakupu. Co do przejścia robisz przelew na ten sam paypal w tytule standard-premium i mail licensji.

Ty jako koder (PHP) możesz napisać to koderom na forum, bo oni to nie czytają, co więcej wszytko Tobię wytłumaczą. co do sugestii ze soft kopie bitkony "żyje sam czyli coś sobie dłubie "po cichu"" to chyba nie wiesz jak oni się kopią, nikt by takiego numeru nie robił, a ja bym tego nie polecał.

Ok będę pisał na dedykowanym forum :)

Nikt celowo soft nie spowalnia, bo niby po co? Chronić listy? :D wiem że dzisiaj piątek, ale proszę Ciebie :D

Człowiek zmęczony to piszę od rzeczy :)

Nawet jak nie działa ma już uruchomiono wiele szablonów.

Ok w takim razie coś wiadomo :)

• Like 1

bilbord_opublikuj_mini.png