Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

1.Wywalić Awast

2.Dodać Xneolinks.exe do zaufanych procesów

3.Zainstalować zamiast Awast MalwareBytes

Dostałem informacje, że dziej będzie długo oczekiwany update. Tak jak poprzednia wersja zawierała dość krytyczny bag co mógł obniżać skuteczność przy nałożeniu na siebie parę czynników w rekompensacie każdy dotychczasowy użytkownik dostanie 1 miesiąc abonament gratis.

Lista zmian będzie na oficjalnym forum. Są to ponad 20 ważnych zmian i update.

V 3.4 będzie już osadzona w nowym interface, dodatek Xneolinks restart nie będzie już potrzebny jako odrębny dodatek, dojdzie funkcja postowania z innych kont (wczesnej zarejestrowanych). Zostanie zmieniono generowania reportów, system logów dostanie ok 20 szt zdefiniowanych przyczyn typu "domena wygasła", domena w trakcie wygaśnięcia, "ban IP na miejscówce", "serwer zbyt długo nie odpowiada" i inne

• Like 1

Przyznam szczerze, że się nie doczekam, bo dodatek Xneolinks restart niestety mi nie chodzi (pewnie z mojej winy - instalacja xneolinks na innym dysku, a po przeniesieniu na C:/Xneolinks są problemy), ale nie jest to dla mnie, aż tak upierdliwe. Czy Xneopars będzie już jako finalna, spolszczona wersja?

Maja to zaraz poprawić (pop3 przy proxy), ale przy używaniu własnej poczty proxy jest zbędne ( można to w opcjach ustawić wszytko oprócz poczty będzie chodzić przez proxy). Adam nikt nie mówił, że w tej wersji zmniejszą zużycie CPU, Zennoposter z tym problemem boryka się już 5 lat. Jest jak jest, pracują na zmniejszeniem obciążenia CPU ale nie zrobią to na pstrykniecie palca. To nie PHP. Adam już pisałem to Tobie tak działają softy wielowątkowe używającej przeglądarki, szczególnie jak są 32 bit. Wtedy w jałowym trybie obciąża się jeden rdzeń. Chcesz na ten temat dyskutować z autorami, pisz im to na ich forum uzyskasz więcej informacji jeśli o Tobie chodzi, jeśli masz inne cele to pisz tu.

Soft działa linki zdobywa, ale nie będzie rozwiany w kierunku softów w PHP czy C++. Takie rozwiązanie jakie jest teraz na wiele wad, ale ma takie zalety których żaden inny soft niema. O to chodziło z koncepcją tego oprogramowania i tak będzie nadal. Idealnych softów niema i nigdzie nie będzie. Jak ktoś chcesz szybka spamerkę może sobie kupić dodawarkę kupuje GSA i ma 200 skryptów. Xneolinks to innego rodzaju soft. Nie wiem jak jeszcze to tłumaczyć szczególnie komuś kto piszesz seo softy i ich sprzedaje.

• Like 2

Ja dzisiaj jechałem świeży harwest k2 na 3.3 i skuteczność była bardzo dobra. Przy tak małej bazie jest to możliwe że masz zero, często strony padaja lub właściciele wyłączają k2.

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Ta moja lista Phoca co wrzuciłem na forum Wam za darmo już usunąłem, niema jej na forum, pomyliłem listy to była baza do rumaka z modem i to nie sukcesów a tylko DF. Tej listy po prostu niema.

W poniedziałek wrzucę listę Xneolinks na Live CMS, właśnie leci testowy posting

Ja p....e co tym razem jest grane wczytuje adresy pocztowe z pliku zapisuje i pojawiają się w polu do tego przeznaczonym po sekundzie nikną i nie można puścić programu bo nie udało się połączyć z pocztą, jak nie urok to majstra imieniny ;) Może by udostępnić stare wersje bo na tamtych chociaż coś szło

O przy ręcznym wklejeniu nie giną, ale i tak nie łączy ;)

Edytowane przez Iguana