Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

dzwoniłem w ciągu 10 min wyłożą wszystkie wersje od 2,6, dodatkowo jak ktoś chce wyłączyć autopate to wystarczy napisać do admina na PW podając kod i e-mail. I soft przy restarcie nie będę prosić update. W kolejne wersji będzie przycisk wyłącz autoupdate. FIX robią tylko nie za bardzo mogą zlokalizować przyczynę. Jeśli ktoś ma możliwości admin prosił, zęby wysyłali próbki URL gdzie zauważyliście problem,

• Like 1

Spokojnie tak jak pisałem wszystkie dostali dodatkowo miesiąc w gratisie, panel już jest. W przyszły poniedziałek obiecali że odpalą, chodzi o to, że z panelu można będzie robić restart licencji bez udziału supportu, o to trocha komplikowało sam panel.

Mam taki problem, program potrafi wyłączyć się po jakimś czasie i już nie chce sam się uruchomić. Codziennie rano muszę odpalać program. Sprawdzałem to przy włączonej i wyłączonej aplikacji XneoRestart i nie uruchamia się sam. Wersja 3.4 (Standard).

Dostałem wersje demo, jestem w trakcie testów i póki co mogę powiedzieć że program wydaje mi się bardzo przejrzysty, bardzo duży plus za w sumie intuicyjne menu. Zastanawiam się nad zakupem licencji i z tego powodu chciałbym zapytać, oprócz licencji co musiałbym dokupić do programu aby był w pełni funkcjonalny? Mam tu na myśli dodatki pokroju łamanie captcha itd.

Pozdrawiam.

co musiałbym dokupić do programu aby był w pełni funkcjonalny?

1. GSA Captcha Breaker

2. Zewnętrzny OCR oparty o Xrumera (np. captchatronix.com) - dopinasz do GSA CB

3. Zewnętrzny OCR, w którym kody klepią userzy (2Captcha - ref)

4. * Opcjonalnie mocny VPS

Edytowane przez milkus