Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Można jakąś opinię o tym softwarze?

1. Potrzebuje głównie do tworzenia profili, z tego co wyczytałem to ten software nie tworzy profili tam gdzie nie może zostawić artykuł ?

2. Czy ktoś dostał po nim filtra ?

Edytowane przez fast1

z tego co wyczytałem to ten software nie tworzy profili tam gdzie nie może zostawić artykuł ?

jakiś nonsens wyczytałeś. Soft obsługuje ok 40 CMSow z których tylko ok 10 to CMSy gdzie można publikować artykuł. Reszta to PROFILE.

2. Czy ktoś dostał po nim filtra ?

nikt zdrowo myślący nie buduj paletę linków przy pomocy jednego softu, jednego typu linków. Większość nawet nie linkuje bezpośrednio.

Soft to tylko narzędzie, strategie pozycjonowania, zdobywania linków to tylko i wyłącznie Twoja sprawa.

fast1: nie wiesz jak działa soft i gdzie dodaje linki, nie wiesz jak postawić to na serverze, zgaduję, że z obsługą też będziesz miał problem. Może lepiej zleć komuś linkwoanie, bo sobie po prostu zrobisz krzywdę...

• Like 1

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Tak ale te VPS są na styk, ja chciałbym coś co nie będzie mi się wieszało. Czyli następny level mocy CPU to będzie raczej dedyk. Tak jakbym jakiegoś FUlly Managment by dorwać przy fajniej cenie.

No ja na razie miałem tylko GSA i teraz jestem na FCS. Wiem że obsługa Dedyka czy nawet VPS nieskonfigurowanego wymaga doświadczenia. Ze softem sobie poradze :paker:

możesz nie płacić maksymalnie rok,a dokładnie można nie płacić 11 miesięcy później zapłacić za 1 miesiąc i dalej nie płacić 11 miesięcy. Wtedy licencja nie wygaśnie. Oczywiście w czasie kiedy abonament nie jest opłacony soft nie będzie działać.

Jak będzie na pewno tej informacji nie ukryją. Możecie bezpośrednio na ICQ support pytać. Ja informacji na razie nie mam, wczoraj mówili że wszytko już na 99 gotowe i testują teraz miedzy innymi na serwerach i poczcie Vmine aby uniknąć "niespodzianek".