Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma innej możliwości płatności oprócz PayPal?, pytam bo chyba jestem staroświecki ale konta na PayPal nie mam, karta stara, płaska, za cholerę nie da się zapłacić online jak kredytową, kredytowej nie mam. Jakiś przelew istnieje?

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Z tego co wiem obecnie jest paypal i avangade, avangade dolicza dla polskich uzytkownikow 23% VAT, napisz na support@xneolinks.pl dadzą Tobie linka i zapłacisz przez avangade kartą. Innej możliwości nie ma.

Finan: możesz zapłacić paypalem. Załóż konto i zrób przelew przez www.paypal-doladowania.pl. Brak konta paypal to nie jest staroświeckość, tylko zacofanie, tudzież głupota, bo 3/4 zagranicznych usług kupuje się za pośrednictwem paypala i nie musisz koniecznie ze swojej karty płacić

• Like 3

Wiadomo coś o update? Wstrzymałem swego czasu trochę projektów z myślą o zapowiadanej aktualizacji, a tu się przeciąga tygodniami chyba już :)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Jak chcesz mogę Tobie wieczorem betę wysłać,napisz na GG, niby wszytko OK ale ekipa woli jeszcze testować przez dzisiaj-jutro aby wyeliminować prawdopodobieństwo błędów bo dużo zmian CMSach i nowy interface. Na oficjalnym forum admin napisał w piątek chyba post na temat update, czemu przedłużyło się, tam wszytko opisano. Jak dzisiaj z nim gadałem poprosiłem żeby w Polskim dziale też napisał temat.

Mam małe bardziej techniczne pytanko.

Chcę kupić pudło pod tylko i wyłącznie xneo, do takiego zadania - żeby leciało non stop z surowymi listami masowo, ewentualnie wstępnie przesianymi jakoś - i robiło to w miarę sprawnie i skutecznie.

Jak się zdążyłem zorientować, xneo demonem prędkości nie jest, przez metodologię jaką się posługuje - co moim zdaniem, absolutnie nie umniejsza wartości tego softu bo jest ogromna. Do brzegu więc...

Na ilu wątkach (mniej więcej, z Waszego doświadczenia) pozwoli polecieć np taka konfiguracja:

Dell Precision T3500
Intel Xeon W3550 4 x 3333 MHz
12 GB DDR3 ECC (być może dołożę do niego tak żeby było 16GB, zobaczymy)
na Chipsecie Intel X58.
Tzn czy opłaca się celować w coś jeszcze mocniejszego, czy taka konfiguracja już poleci z 20-30 wątkami bez spadku skuteczności?
Bo takie pudło j/w mogę używane kupić za jakieś tam rozsądne $ i się nad tym zastanawiam. Praca na biurowych lapkach z i3 już mnie przestaje bawić i naraża na nerwice :crazy:
Z góry thnx za sugestie! :)
Edytowane przez Dirty Frank

ricco-banner.png

Zaczekaj do update bo dzięki temu że jest nowy interface, tam zupełnie inne obciążenia, mniejsze jak obecnie.

https://xneolinks.com/forum/index.php?threads/izmenenija-xneolinks-plany.17/page-4#post-7874

Mało ludzi tutaj włada językiem braci ze wschodu ;)

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Przystosowany do korzystania z jego dobrodziejstw w przypadku kiedy ktoś będzie miał zakupionego osobno capmonstera2

za capmonster2 płacą nawet użytkowniki Zennoposter. Ten soft to nie capmonster co idzie w komplecie z zennoposterem.

gdzie to można kupić... bo tak szukam i nie widzę. Osobno można to dostać?

A i tak zapytam bo tez nie widzę nigdzie.. ten soft robi nasłuch? Z hreferem da się to sparować?