Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

https://zennolab.com/en/products/capmonster/buy-now/

Coming soon…

Natomiast wersja w cyrylice już jakiś czas w otwartej sprzedaży. Na YT są filmiki z pracy capmonster2 krok po kroku jak uczyć nowych captcha i jak korzystać z już gotowych modułów. Jest temat na forum twórców chyba na 30 stron, bo soft w wersji beta był darmowy i powstawał w oparciu o sugestii użytkowników wersji beta.

Z tego co napisali na forum to ma być w poniedziałek, wyszło duże update z dużymi zmianami, ja testowałem bętę i dałem im wczoraj ok 10 drobnych poprawek, braków tłumaczenia. Dość mocno rozbudowali logi teraz można bardziej precyzyjnie dowiedzieć się czemu wpis nie został udany, zbiór tekstowych captcha teraz będzie inny, całkowicie automatyczny. Jutro ma być wersja z poprawkami tego co zgłosiłem, i na poniedziałek po południu ma być update wersji standard i premium. O dostępności update soft sam poinformuje.

Przemo jesteś inteligentny człowiek, wiesz, że to nie wydaje update, i dobrze wiesz, że w sofcie pojawi się okienko "dostępna nowa wersja".

Update zaciągnęło się z prostej przyczyny te zmiany jakie miale być zrobione nie dało się zrobić na starym interface, dla tego w maksymalnie krótkim terminie przepisali interface, wszystkie uzytkoniki dostana przedłużenie abonamentu jako rekompensatę.

Proszę pisać na ICQ, PW na oficjalnym forum do admina, a nie do mnie. Ja dostałem info, że dzisiaj kodery maja skompilować finalna wersje. Jak ktoś kiedy kol wiek współpracował z więcej jak jednym koderem, wie, że oni mają swój, znany tylko im kalendarz i zegarek.

Natomiast na forum dostępne wszystkie poprzednie wersje softu.

• Like 1

Jak ktoś kiedy kol wiek współpracował z więcej jak jednym koderem, wie, że oni mają swój, znany tylko im kalendarz i zegarek.

:) :) :)

Edytowane przez Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Ja działam na wersji 3.4 i czytam ,że sadła skuteczność, ja mam cały czas mniej więcej ten sam poziom, około 70% skuteczności, mi to wystarcza i cały czas mniej więcej jest tak samo. Jedyne czego używam dodatkowo do programu to proxy i wykupione skrzynki gmailowe.

• Like 1

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/