Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

"Jak ktoś kiedy kol wiek współpracował z więcej jak jednym koderem, wie, że oni mają swój, znany tylko im kalendarz i zegarek."

W wypadku xNeo kilka tygodni to i tak nie jest źle ;)

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Nad tym update siedzi 3 koderów po 12h dienie, to co wyszło na pewno wasz zaskoczy, mnie zaskoczyło bardzo pozytywnie. W tym nowe silniki, również skuteczność na "starych". Jeszcze odrobinę cierpliwości, na dodatek tak jak pisałem będzie miesiąc gratis w przedłużeniu abonamentu za niedotrzymanie terminu.

• Like 1

opisałem tam krok po kroku jak kupić

Tak nawet dosyć łopatologicznie :)

Też je polecam. 5 sztuk pod xneo a nawet gsa (jak się za mocno nie podkręca) spokojnie wystarczy.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Wiele i to wiele razy ludzie kupowali tam proxy, nie dedykowane a współdzielone mówili, że lipa, lub kupowali 10 szt nie widząc ofertę z 5 szt. Musiałem zrobić krok po kroku instrukcje :D

p.s co do proxy należy ich skopiować na listę ok 5x10 szt, kupujemy 5 szt ale robimy z nich listę ok 50 szt powtarzając 12345123451234512345... W wiele softach jest reguła ilość proxy na liscie=ilość wątków+1

Dzięki wielkie Max za szybką odpowiedz, Twoja pomoc bardzo się przydaje :)

Co do Xneo, soft zakupiłem w weekend, teraz kompletuje reszte dodatków takich jak proxy i antigate i będę zaczynał.

Chciałem jeszcze zapytać poza tematem o GScrapera, można skądś pobrać jakąś liste footprintów?

Dostęp do pełnego forum maja tylko użytkowniki wersji premium, dla uzytkownikow standard jest tylko jeden

dział głownie do uwieszania plików (bazy i plików xneolinks) do ściągnięcia.

Założenia takie, że użytkowniki wersji premium płacą 2,5 razy tyle ile kosztuje wersja standard i chcą dyskutować, dzielić się pewnym rzeczami w bardziej wąskim gronie. Dodatkowo użytkowniki wersji standard w wiekszosci to początkujący pozycjonery, co za cym idzie mogą "męczyć" bardziej doświadczonych podstawowymi pytaniami.

Uzytkowniki wersji podstawowej xR też nie mają dostępu do forum BM.

Od prawie miesiąca czekam na 3.5 i nie używam softu, bo skuteczność spadła do bardzo niskiego poziomu.... coś z pocztą zaczęło szwankowac... mimo, że wcześniej było lepiej.

Zgadza się. U mnie wcześniej na 5k linków miałem skuteczność średnio 70%

Obecnie nie jest nawet 10%

Czekam na update jak na zbawienie.

A co przeszkadza używać wersji na której miałeś ta skuteczność?

Są dostępne wszystkie poprzednie wersji, w nich nikt nic nie zmienia. Masz mniejsza skutecznosci po update, cofasz update.

Jeśli miałeś 70% na dołączonej bazie, to chyba zrozumiało, że skuteczność na niej spada bo używają ją inny użytkownicy i publiczne miejscówki padają z różnych powodów. Teraz będzie nowa baza na początku będzie skuteczność ok 100% i ta cyfra będzie się zmniejszać.

Zgadza się. U mnie wcześniej na 5k linków miałem skuteczność średnio 70%

Obecnie nie jest nawet 10%

Czekam na update jak na zbawienie.

Na wersji 3.4 jest bardzo dobra skuteczność i nie 10% ( zadbaj o dobrą listę, dobre proxy itp.)

• Like 1

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.