Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

przeczytaj więcej niż 2 strony tego

Nie bądź taki pewny bo kiedyś cie to zgubi. Co wniosłeś ta wypowiedzią do tematu ? Nic...

Zanim napisałem post szukałem odpowiedzi w tym temacie. Ktoś podawał parametry swojej maszyny i dostał odpowiedz ze jest bardzo słaba. Inny pisał na jakim vps ma odpalona wersje standard. MaxPan podał link do oferty vps-ow i jest wskazanie który nadaje się wyłącznie pod xneo standard. Pozostałych konfiguracji vps jest masa stąd moje poprzednie pytanie.

Dobrze by było gdyby odpowiedzi udzielił ktoś kto używał danej maszyny pod xneo premium. Na której xneo działa stabilnie, nie wiesza się przy restarcie. Ile max wątków odpalał i było ok. Osobiście mogę zasypać cie ofertami vps-ow na których teoretycznie xneo będzie działał bez problemu. Ale to tylko teoretycznie. Ja chciałbym uzyskać odpowiedz od osoby która miała do czynienia z dana maszyna i softem praktycznie.

Na pewno są takie osoby.

Dziękuje jeżeli zechcą odpisać sensownie.

• Like 1

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/203987-xneolinkspl-seosoft-nowego-pokolenia/?p=1413106

Zaczekaj do update bo dzięki temu że jest nowy interface, tam zupełnie inne obciążenia, mniejsze jak obecnie.

Obecnie na V-net

V-win1 - wersja standard

v-win2- wersja premium do 10 wątków

v-win3 - wersja premium 15-20 wątków

v-win4 - wersja premium 20-25 wątków

Co wniosłeś ta wypowiedzią do tematu

wniósł to, że wspomniał o tym poście który Tobie zacytowałem.

Dopasowywać serwer trzeba już na nowej wersji jeśli różnica w kwotach dla Ciebie jest istotna, jeśli nie bierz v-win4. Lub dobry dedyk wtedy można pracować na ok 50 wątkach.

Zasada jest prosta wersja premium będzie działać na każdym serwerze z minimum 2g ram i 2 rdzeniowym procesorze, tylko wszytko zależy na ile wątkach.

Pozwolę sobie coś napisać o sofcie...

Do wersji 3.3 byłem zadowolony, od wersji 3.4 przestałem używać softu.

Ciągłe zawieszki, mała skuteczność - tyle w tym temacie...

Zrobiłem ostatnio format i zainstalowałem wersje 3.3 przez przypadek...

i widzę że wersja 3.3 jednak jest lepsza niż wersja 3.4

Czy tylko ja mam takie wrażenie??

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

po co robić format? wystarczy wgrać nowe pliki, projekty soft ma gdzie indziej. Tak to było napisano w tym temacie polecano używać v 3,3, update nie jest obowiązkowe, tak samo jak w zennoposter na przykład.

Jak jesteś zadowolony z v 3,3 to jej używaj.

Wszystkie poprzednie wersje softu dostępne na forum i dla użytkowników premium i standard, auto-update nie ma na wzór zannopostera już wspomnianego, można korzystać bez problemu z wcześniejszych wersji softu które dostępne do pobrania.

Jestem nauczony że kolejna wersja jest lepsza niż poprzednia, tylko trochę chciałem sobie popłakać, bardziej chciałem zapytać czy inni też tak mają...

Sorry że nie doczytałem, teraz już wiem, według większości wersja 3.3 lepsza od 3.4.

Format robiłem po prostu - nadszedł ten czas, nie po to aby zmienić wersje.

Czekamy na wersje 3.5 - alleluja i do przodu w google.

• Like 1

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Niestety nie zawsze tak jest ze ostatnia najlepsza, właśnie w zenku ostania też jest pełna bagów. Dla tego zaciągnęło się wyłożenie v 3,5 bo chcą dopracować interface do ideału a w kolejnych update dodawać tylko nowe skrypty.

Uwierzcie ja autorom dzwonie co zienie i pytam kiedy update :D testowałem już dwie beta, wszytko OK stabilność na 5, skuteczność również ale ciągle jakieś drobnostki jeszcze wychodzą.

4 kwietnia jest profesjonalne święto webmasterów i programistów, w poniedziałek będę wiedzieć co i jak bo teraz maja imprezę.

• Like 1