Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dla mnie na samym początku soft mial potencjal niestety nie można go sensownie używać z dwóch powodów:

a) brak stabilnosci

B) srednia skutecznosc (przyklad discuzy w tym sofce a w xrce (ktora nie uzywa w danym momencie wlasnego lamania captchy )

Może ze z zapowiadana wersja 3.5 bedzie cos lepiej - jak na razie sa obietnice konktretow brak.

• Like 2

Względną stabilność można uzyskać jadąc tylko jednym skryptem na dobrze przygotowanej liście. Ale tylko względną.

Jeśli chodzi o skuteczność, to mam podobne zdanie. Na dwa skrypty zleciłem templatki pod zenka. Na kilka mam swoje dodawarki. Nie da się nawet porównać.

Jest również ogromna różnica w skuteczności jak się leci z proxy i bez. Nie jest to wina proxy.

eM

• Like 1

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Wyskakują mi codziennie takie błędy i nie wiem jak to naprawić.

Pierwszy wyskakuje co kilka godzin: program zatrzymuje się i nie linkuje, okno trzeba zamykać ręcznie, ani xneorestart ani ustawienia w xneolinks nie zamykają tego okna.

browser.jpg

Drugi błąd wyskakuje codziennie, zawsze rano program stoi w miejscu:

xneoo.jpg

Używam wersję 3.2 razem z Xneorestart ale nic nie zamyka tych okien, muszę robić to ręcznie przez co program stoi w miejscu, bo muszę cały czas na niego patrzeć. Pisałem już na forum Xneo, ale nikt nie odpisuje, więc postanowiłem napisać tutaj, może ktoś miał podobne problemy.

@up Ty na ile pamiętam miałeś soft zainstalowany na pulpicie, to było przyczyną. W email co każdy dostaje po zakupie jest napisane soft ma być obowiązkowo na dysku c w katalogu głównym z prawami do zapisu

C : \Xneolinks\

Restart po przeniesieniu to podstawa, jeszcze może byc, że soft do zamykania nie jest tam gdie sam Xneo, a ma być w jego katalogu, są wiele możliwości ale te okna maja być zamykane automatycznie bo to błędne jwascript na stronach www, tak jak w XR wiszące wątki w okienku na dole

Soft mam na dysku C, odpalam jako admin, serwer już restartowałem. Dodam, że wcześniej pracowałem na innym VPS (słabszym) i nie miałem takich problemów, przeniosłem się na mocniejszy VPS i mam takie problemy, jeszcze spróbuje wszystko od nowa wgrać.

Zobacz czy w ustawieniach Windowsa, ustawienia zaawansowane geolokalizacja jest Polska, po tym ma nastąpić autorestrat.

akkqih7t.png

Jeśli to nie za działa napisz na support V-net bo podejrzewam, że to VPS z V-net, napisz, że wyskakujące okna soft nie zamyka, już byli takie przypadki. Muszą coś zmienić w konfiguracji globalnej.

Wgrałem od nowa Xneolinks, zrobiłem restrat VPS i błąd Browser.exe dalej wyskakuje i nic go nie zamyka. Wszystko w programie mam ustawione tak jak trzeba, bo używałem go już wcześniej bez takich problemów, problem jest chyba z VPS ale nie jestem pewny.