Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Ma być wyłączoną, spróbuj wgrać w 3,3 softu i właśnie ten sam dodatek do zamykania okien bo było 2 wersji. Tak możemy gdyba bardzo długo. Możesz napisać na ICQ, lub PW na forum do admina on ma być prawdopodobnie za 2-3h online niech on zobaczy.

p.s zapora niema nic wspólnego z zamykaniem okien systemowych

Dziś wydębiłem od supportu info, że na 99% w tym tygodniu będzie. Dodam, że ostatnio tez pisali że 2-4 dni ..., a było to z 10 dni temu :D W sumie to nawet wersję beta bym brał skoro w takim stadium zaawansowania jest... 375k urli czeka na przesianie.

niema bety polskiej, dodatkowo beta nie jest zakodowana co za tym idzie była by to wersja crack nikt Wam czegoś takiego nie będzie wysyłać, dzisiaj dzwonili do mnie i powiedzieli ze maja wersje finalna na rekach i pościli test bazy ogólnodostępnej tej co będzie razem z update softu. Jak nic nie "wyskoczy" skompilują i dadzą w update.

Tyle wiem.

Zobacz czy w ustawieniach Windowsa, ustawienia zaawansowane geolokalizacja jest Polska

A sam format daty w PC ma jakieś znaczenie ? Ktoś porównywał ?

Np. taki 4/9/2015 ? Na 100% w wielu softach, szablonach złe ustawienie potrafi popsuć zdrowo wydajność.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

rosyjka wersja też obecnie 3,4 i niczym nie różni się. Macie dostęp do forum w cyrylice, z translatorem daje radę. Tam gdzie update jest anons v 3,5. Ogólnie z terminami update we wszystkich softach różnie bywa, xR już ponad 2 miesięcy prawie nie lamie recaptcha, a BM wczoraj powiedział, że z update jeszcze "daleko w lesie" abonament nie zawieszali, a twórcy Xneo tak.

Gadałem dzisiaj z ekipą zapienili mnie ze jutro wyłożą v 3,5, wczoraj zgłosiłem im parę drobnych błędów i zrobiłem tłumaczenie wszystkich wyskakujących komunikatów co wcześniej nie byli przetłumaczone.

Na życzenie uzytkownikow w nowej dołączonej bazie ( będzie dostępna po 2-3 dniach od relizu 3,5) będą próbki wszystkich obsługiwanych CMSow dla łatwiejszego tworzenia footprintow do harwestowania. Zmiany i nowe CMSy nie będę opisywać zrobią to na zamkniętym forum kiedy wyłożą, napisze tylko że obciążenie CPU przy pracy interface jest obecnie minimalne. Foto z maszyny z CPU AMD 2x2700 RAM 4 GB Win7

o6eem6ph.png

• Like 2

To w czasie odpalenia ale nie błastowania - 9% ( wczesnej interface generował nawet ok 90% bez linkowania),na tej maszynie przy 20 watkach CPU był obciążony na ok 70-80% w czasie pracy, ok 90% w czasie lądowania moduli ( nowa funkcja wykonuje się tylko na początku projektu)