Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Ściągajcie V 3,5 beta uprzednio czytajcie instrukcje instalacji jak to zrobić. Jeśli wersja zostanie zainstalowania nie zgodnie z instrukcją aktywacji licencji "zleci" i trzeba będzie robić reset i aktywację na nowo ( min 24h) .

Ja poczekam do poniedziałku z tym szampanem :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Robili już koledzy update? Ta instrukcja jest dobrze przetłumaczona na Pl?(pytam bo dopiero za godzinę będę miał dostęp do sprzętu i nie chcę nic tam zepsuć, za długo czekałem ;) )

Lepsza Beta niż nic ;)

Edytowane przez studioczystosci

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

@salab oznaczona BETA ze względu na polskich uzytkownikow, bo czytając posty ma forum zauważyłeś, że ich reakcja na co kol wiek jest nie co inna jak reszty :D Więc wolą oznaczyć to beta aby nie czytać posty typu tych co pisze foxen. Ale tak jest wszędzie wystarczy poczytać 2 odrębne forum Botmastera, ten sam soft zupełnie rożnie oczekiwania grup docelowych :D

Do wersji stable będzie już dołączony harwester, wielowątkowy testesr CMSów tak aby nie zakłócać numeracji bedzie też v 3,5 ale już nie beta .Na harwester i tester już jak widać nawet przyciski przygotowane w interface. Będzie jeszcze podgląd online poczty też w tym samym menu.

Studio@ zrób sobie kop[ie zapasowe plików i to wystarczy, nie ukrywam ja od parę dni testuje tylko v rosyjską, nie podejrzewam aby w Polskiej mogli coś przeoczyć poza parę wyskakującymi okienkami co nie przetłumaczyli. Z tego co piszą na forum użytkowniki cyrylicznej wersji są zaskoczeni zmniejszeniem obciążenia. Bardzo ważne w V.3,5 poczta pobiera się, aktywuje się co 5-7 minut więc wskaźnik sukces jest nie aktualny na początku, soft czeka aż znajdzie link który zamieścił, a rejestracje idzie dalej.

• Like 1

Przy starcie jak widać idą inne procesy, same module przeglądarki ląduje po wciśnięciu przycisku start, Dodatkowo poczta jest testowania nie tylko na login a i na dostępność email i poprawność konfiguracji anty-spam. @DC jak zauważyłeś przy starcie lądują się module, więc chyba rozumiesz, że to nie prosto komunikaty :D Wcześniej był lament że soft stoi nic nie robi obciąża CPU, teraz ląduje wszystkie module tylko po stracie i też nie pasuje? bo nie rozumiem czasami co piszesz, co jest sarkazmem, a co prawdą.

Teraz rozumiem :D

Obecnie Xneolinks to polączenia interface napisanego w C++ i pracy przez przeglądarkę, dla tego update trwało nie co dłużej. To co trzeba było zrobić jako fix i na życzenie uzytkownikow, poprawić w v 3,4 nie dało się zrobić w poprzednim interface. Sam ubot ma swoje ograniczenia i bagi które twórcy nie spiesza się poprawiać.

• Like 1

Dodatkowo poczta jest testowania nie tylko na login a i na dostępność email

Poczta we własnej domenie, sprawdzona - komunikat "Login failed". W 3.4 na identycznych ustawieniach OK.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Na v-mine i własnej domenie działa wszytko OK sprawdź kropkę i przecinek lub co innego. Jak nie wciśniesz przycisk "Zapisz" też tak będzie. Po wprowadzaniu danych poczty przycisk zapisz jest obowiązkowy.

p.s mnie już nie ma idę pić.