Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawdziłem kilka razy, zapisałem, porównałem ze starą wersją zanim tu napisałem. Maila mam w subdomenie, maszyna własna. Poczekam na sprawdzenie przez innych. @D_S ?

Ps. soft i tak na razie traktuję "kolekcjonersko" ;)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

specjalnie dla kolekcjonera, wróciłem, zainstalowałem polska wersje dałem pocztę na swojej domenie.

Poczta na v-mine, pop3, domena .pl.

Konik więc szukaj u siebie, polecam w sobotni wieczór sprawdzać bardziej dokładnie co wpisujesz, jakie loginy, jakie hasła.

Mnie już nie ma.

Kto chce trollować zapraszam, kto chce coś sensownie napisać piszcie w temacie update na forum bo tylko tam to czytają twórcy i właśnie to prosili w swoim poście.

vpfvr3jq.png

Konik więc szukaj u siebie, polecam w sobotni wieczór sprawdzać bardziej dokładnie co wpisujesz, jakie loginy, jakie hasła.

@Max proszę Cię ... 1) napisałem, że przeklejam i w 3.4 działa 2) napisałem również "kolekcjonersko" więc nie spieszy mi się, jestem jedynie ciekawy, czy komuś w jakiejś specyficznej być może konfiguracji również przestało działać.

Za specjalne dla mnie sprawdzenie dziękuję, czuję się tyle wyróżniony co zakłopotany ;)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Tak aby ukrócić dalszy trolling na foto wersja 3,5 w prawym górnym rogu dodatkowe menu ( 3 kreski) tylko w V 3,5 ono jest. Photoshopa nie znam na tyle aby spreparować to foto w 5 min :D

Poczta działa, czemu u Ciebie nie działa trzeba sprawdzić. V 3,5 byla testowana na darmowych emailach, v-mine + własna domena .pl, i na jednym wschodnim hostingu + własna domena .ru. Problemów nie było co nie znaczy, że nie może być.

Max

Litości z tym trollingiem!

Sądzisz, że to dopracowana wersja?

Sądzisz, że Koniku się nie zna i nie sprawdził najpierw?

Ja wiem, krajanie, sentyment.

• Like 1

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Mariusz kto przed wyjcem Xneolink na Polski rynek pisał, aby nie dawać tego softu bo "zajadą" miejscówki? Właśnie te osoby co najwięcej trolluja.

Odpuść sobie, stało się, również te "inne" chińskie CMSy za nie długo zostaną dodane. Pisz sobie co chcesz, niedopracowana wersja, nie działa, inny soft lepszy i tak dalej. Soft działa pozyskuje linki tam gdzie wcześniej dodawałeś miedzy innymi Ty swoje, wiemy jakie strony.

Masz konkretne zgłoszenia napisz na forum autorów, czemu nie piszesz? Ale Ty wcale tam nic nie piszesz. Myślisz, że napiszesz na PiO to nikt nie kupi soft, zostanie Tobie więcej do spamowania?? Tak to nie działa :D Wiem za chwile powstanie pare softow co będą dodawać do tej miejscówki c pojawi się w xneo, to nie nieuniknione nie wszędzie jest jawascrip czy flash, ale czym większy raban robisz tym więcej osób tym interesuje się. Mariusz zachęcam do udzielania się na suport forum i przynajmniej napisać co Tobie takiemu doświadczonemu użytkownikowi nie pasuje. Nie pasuje, że Polski użytkowniki dostają dostęp do nowych miejscówek? Trudno, tak będzie niezależnie od Ciebie, i ode mnie, z całym szacunkiem.

• Like 2

Max

Miałeś iść spać.

Idź.

Rozumiem, to wątek bez krytyki.

Przyjmuję do wiadomości.

Ps. Moje strony i miejscówki tu nie mieszaj.

Rozmawiamy o sofcie.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Myślisz, że napiszesz na PiO to nikt nie kupi soft, zostanie Tobie więcej do spamowania??

Szczerze ? Niech kupują na pęczki. Dlaczego ? Soft jest tak mało wydajny (przynajmniej do wersji 3.4), że wersją premium na maszynie dedykowanej i7 32GB mogę sobie efektywnie podlinkować ... kilka stronek. Potrzebuję setki stronek ... Na identycznej maszynie zennoposter jest wielokrotnie szybszy i co nie mniej ważne stabilny. Dla celów zarobkowych w tym momencie soft nie nadaje się.

To moja prywatna opinia, zaznaczam i mam nadzieję, że to uszanujesz :)

Fajnie, że napisałeś - Zenek wydajniejszy :D Te osoby co używają zennopostra i xneo mogą sobie to porównać. Koszt zennpostra, szablonów ich aktualizacji pomijam. Jak byś porównałeś ho Humanemuatora to jeszcze można spierać się, ale zenek zdecydowanie wolniejszy i bardziej zasobożerny. Nie wiem jak Ty testujesz i jakie szablony ale zenek na szablonie z pocztą, jawascript i DBC nawet blisko nie zbliża się szybkością do Xneo. Ale szanuje Twoją opinie.

i co nie mniej ważne stabilny

Zenek jest genialnym softem, to bez wątpliwości. Co do stabilność polecam oficjalny support forum poczytać.

Tam na temat stabilności wiele napisano i to do każdej wersji.

Soft przeglądarkowy z zasady nie może być na 100% stabilny bo wprost jest związany z wartością strony

Max

Obrażasz mnie.

W D... Mam te miejscówki. Mam nowe.

Nie mam w zwyczaju pisać kilka razy tego samego.

Jaki piszę, że coś nie działa, to jest sprawdzone w różnych konfiguracjach, serwerach itd.

Nie jestem betatesterem.

Napisałem raz. Kunena.

Dostałem odpowiedź, poprawione.

A nie było.

Sorry, ale po co mam pisać. Dla mnie to strata czasu.

Jeśli jakiekolwiek Twoim zdaniem negatywne wypowiedzi odbierasz jako atak na soft, to się wycofaj z tego wątku bo jesteś nieobiektywny.

Ja z niego korzystam i już dawno mi się zwrócił. Ale jak mi coś nie pasuje mam prawo napisać i to robię, czy się to komuś podoba czy nie. Od tego jest to forum.

Jeśli się mylę to po co ten wątek, jest przecież forum softu.

Pozdrawiam,

eM

Fajnie, że napisałeś - Zenek wydajniejszy

Tak, a wiesz dlaczego ? Mam zapewne perfekcyjnie napisane szablony, dodają powiedzmy do 90% wersji skryptu x. W tym samym czasie Xneolinks doda do 40% i 5x się "wysypie". Po 24h będę miał 10x więcej linków z Zenno, bez zaglądania do maszyny i to mnie interesuje.

O kosztach nic nie pisałem, oczywiście że są wyższe, ale to dźwignia finansowa - ma się zwrócić x razy i wtedy nie jest istotne ile kosztowało.

Jak testuję ? 10 maszyn Dell i7 - nie piszę do supportu, na wszystkich działa stabilnie, pewnie kwestia szablonów, własnego VPS poczty, własnego VPS proxy, jakiegoś tam minimalnego doświadczenia etc.

Xneolinks kupiłem, pieniędzy wyrzucać nie lubię, więc życzę mu jak najlepiej.

1.Mariusz powiesz mi kto przed wyjściem Xneolink przestrzegał mnie aby nie dawać tego softu na PiO? Nie Ty??

2. Czemu na suport forum Xneolinks nie widać Twoich postów?

3.Nie jesteś beta testerem, to oczywiste bo nie jesteś zainteresowany rozwojem softu, jesteś zainteresowany aby jak najmniej ludzie dodawało swoje linki tam gdzie Ty ( twoje linki tak specyficzne, że dobrze wiesz, że ich widać :D). Oczywiście pomijasz fakt, że kiedy robili v 3,5 zrezygnowali z pobierania abonamentu. Ile czasu płaciłeś abonament za xR kiedy jego skuteczność z różnych powodów była minimalna? Naspałeś to w temacie xR?

Mariusz za długo czytam Twoje posty aby nie wiedzieć o co Tobie chodzi.

Dobra niema co spierać się, Twoje posty nikt nie usunie.

Ale napisze Tobie jeszcze raz To co piszesz autorzy nie czytają i jeśli Tobie na prawdę na czym kol wiek zależy to napisz taki sam post na forum Xneolinks, autorzy chcenie Tobie odpowiedzą.

Jak testuję ? 10 maszyn Dell i7

wiem, że sobota. Ale proszę Ciebie, perfekcyjne szablony, no nstop stabilnie działaczy Zenek. Wszytko ma swoje granicy. :D Dobranoc koledzy

O kosztach nic nie pisałem, oczywiście że są wyższe, ale to dźwignia finansowa - ma się zwrócić x razy i wtedy nie jest istotne ile kosztowało.

Ten tekst napisałeś nie dawno z innego konta na PiO :D Dobra nie ważne.

Napisze jeszcze raz słabo, bardzo słabo stracie się :D

Od razu uprzedzam wszystkich za nie długo zostanie dodano wiele nowych CMSow, co więcej nowych sposobów dodania linków. Proszę obserwować co bezie dziać się w temacie ( żadnych postów nikt kasować nie będzie chyba że będzie to poziom otchłani). Na suport forum nie piszą, tam nie ma osób zainteresowanych kupnem, tam już osoby co kupili.

Naprawdę myślicie, że "uratujecie" w taki sposób te miejscówki? Świat nie stoi na miejscu tak było, jest i będzie.

Dobranoc, jest sobota.

Ten tekst napisałeś nie dawno z innego konta na PiO Dobra nie ważne.

Z kimś mnie pomyliłeś. Dla mnie akurat ważne, to są honorowe sprawy.

Zenno i Xneolinks ma w PL sporo osób, porównają sobie sami, może po prostu mam szczęście ;)

Dobranoc @Max.