Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Max

Ja, ale tylko z jednego powodu.

Pio ma w zwyczaju używać a potem płakać i do disralow.

Mam w D... Ile osób kupi i korzysta. To nikomu nie szkodzi.

Byleby nie dawali miejscowek w donos, co tu jest nagminne.Dlatego początkowo zabolało :)

Na tamtym forum tak jak wyżej, napisałem raz. Bez skutku, wiecej nie będę. Teraz po prostu cierpliwie czekam a używam tego co działa dobrze.

Źle odbierasz posty, o nic mi nie chodzi. Staram się w miarę możliwości obiektywnie pisać a że tu potencjał duży to i jak to nazywasz - trolluję.

Nie szukaj spisku tam gdzie go nie ma :)

Edycja

Ja na tym kończę moją aktywność w temacie.

Edytowane przez Mariusz
  • Like 1

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Od razu uprzedzam wszystkich za nie długo zostanie dodano wiele nowych CMSow, co więcej nowych sposobów dodania linków.

Jak pójdzie to w takim tempie jak do tej pory to zanim dodadzą cmsy o których myślą to będą one już zajechane;)

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

o których myślą to będą one już zajechane;)

Jak można zajechać coś o czym, w Polskim SEO słyszeli pojedyncze osoby?

Nikt nie będzie robić dodawanie do webmini, seokatalogow, czy easydir. Biedą to CMSy nazwe których wklejając w wyszukiwarkę na PIO zwróci 0 winników. Napisałem jeszcze będą nowe ( nieznane szerokiemu kręgu publiczności SEO) sposoby zamieszenia linku. Założę się, że będzie taki scenariusz : po update xneo, najpierw powstanie 2-3 softy naśladujące te CMSy i sposoby pozyskiwania linków, próżnej zacznie się handel listami i tak w kołku.

Dobra koledzy trzeba odpocząć i wyluzować się. Wiem jedno soft rozwija się, autorzy nie maja zamiaru zniknąć pobierając abonament na rok do przodu. Ekipa młoda i ambitna tak że jeszcze nie jeden raz pozytywnie zaskoczą. Soft jest wart swojej ceny. Jak w każdym projekcie są przeciwnicy i zwolenniki z rożnych powodów. Autorzy soft nie rozdają za darmo aby mieć klakierów jak to robią wiemy kto :D, dali 4 licencje za artykuł na blogu + ja oczywiście dostałem wiele licek ( te osoby w tym temacie nie działają się oprócz mnie) i nic więcej. Prosiłem by tylko o konstruktywną krytykę jak jest możliwość dublować ją na forum suportu. Ja nie mam wiecznie zamiaru pomagać im to supportować W temacie xR nikt nigdy nie pisze nic, że coś nie działa bo wiecie dobrze , że support to nie czyta. Nikt nie będzie negatywnych postów usuwać ( jak to Kolega sugeruje) tylko oni nigdy nie trafią do autorów jak ja im to nie streszczę, a tak jak pisałem wyżej nie mam czasu jeszcze tym zajmować się.

Do jutra. Dziękuje wszystkim za dyskusję. ( To znaczy ja wylogowuje się a reszta jak chce :D)

• Like 2

Bardzo ważnie nie ściągajcie rosyjskiej paczki instalacyjnej ( już 3 osoby to zrobiło) bo ona zmodyfikuje wam pliki i nie będzie działać polska i rosyjska tzreba będzie usuwać wszytko, czyścic pliki systemowe. Wszystkie pliki instalacyjne pobierajcie z odpowiedniego działu w Polskiej części forum, zarówno uzytkoniki wersji premium jak i standard. Nawet paczka jaką ściągacie ma oznaczenie PL i taka ma być.

pokaże video testu Diskuza

Niedziela, czas na pozytywy :D 1) Nie wyłącza się samoistnie 2) Mój skromny test Discuz! (dodane innym softem, znaleziony link, teraz wrzucone do Xneo) - jeszcze w toku, ale skuteczność już widać dość przyzwoita.

cdn.

• Like 2

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Ja nigdy nie korzystałem z kolejki projektów, więc nie powiem. Ja mam ustawiono automatycznie linkować nieudanie to kolejki już nie ustawiam. Przy listach ok 10 000 i tak i tak trzeba czas od czasu zaglądać do softu. Powiem szczyrze w xR tez z tym harmonogramem nie takie proste zostaje jeden "wiszący" wątek i harmonogram nie stratuje, do dzisiaj sobie z tym nie poradzili bo pytał mnie niedawno kolega z naszego forum jak sobie z tym radzę.

Staraj się robić tak długie listy aby logować się raz na 6-8h i to ma wystarczyć.

• Like 1

Na 99% coś I(antywirus) blokuje pobieranie plików z chmury. Napisz do Admina na Pw jest online na forum. Przemo z info jaka dostałem przed chwile moduł easyblog ni był ruszany bo i w poprzedniej wersji miał dobra skuteczność, jak zauważyłeś, ze do jakieś miejscówki nie dodał daj ten URL na PW o co zresztą prosił i wczoraj i wiele razy wcześniej Admin na polskim forum w języku polskim.

Koledzy napisze po raz kolejny bo dzisiaj suport potracił wiele czasu na odkręcenia instalacji rosyjskich wersji przez Polskich użytkowników, ma cie dostęp do ich forum nie po to aby pobierać paczki instalacyjne ( niestety nie da się ten dział wyłączyć dla polskich tylko uzytkownikow). Macie swoje działy, swój forum, są tam tematy gdzie rozmieszczone pliki do pobrania.

Jeśli ktoś już to zrobił Xneolinks instaluje się również w AppData\Roaming\XNEOLINKS\. Jak trafią tam plik z rosyjskiej wersji soft nie będzie u Was działać. Trzeba wszytko wywalać ( katalog xneilinks i ten co w APP data) również z plikami konfiguracji i instalować soft na nowo.

Prosty przykład z dzisiaj suport został zgłoszenie ( dzwonią do mnie aby im przetłumaczył o co chodzi dokładnie) : Poczta nie działa, na zapytanie antywirus wyłączony?, dostali odpowiedz TAK. Sprawdzali wszytko przez 2 godziny, okazało się, że antywirus są (Kasperski) tylko plik xneolinks.exe dodany do wyjątków ( ale to i tak nic nie załatwia bo był blokowany port na pop3 i poczta nie ściągała się). Sprawdzajcie takie rzeczy szczególnie jak ktoś ma soft na komputerze a nie serwerze, bo marnujecie swój czas i czas innych przy niedzieli :D