Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

W Twoim i moim wieku Konik czekać to już nieprzemyślana decyzja, można nie doczekać się :D

blancior1 emaili z demen ru na wielu hostach domyślnie lecą w katalog spam. Sam system update jest prosty wysyłasz kwotę na ten sam paypal co kupowałeś wersje standard, w tytule update i email do którego przypisana licencja.

Przy update z wersji standard na premium dla osób co kupili soft po 07.01.2015( włącznie) wliczano jest 70% wpłaconej kwoty. Cena update 177 USD przy cenie wersji standard 100 USD, premium 247.

Przy update z wersji standard na premium dla osób co kupili soft do 07.01.2015 wliczano jest 100% wpłaconej kwoty. Cena update 147 USD przy cenie wersji standard 100 USD, premium 247.

Przy zmianie ceny wersji kocowej i poprzedniej cena update będzie odpowiednie zmieniana zgodnie wyżej opisana formula.

• Like 1

czy tylko ja mam taki problem, że ten soft w pewnym momencie się zwiesza na odczytywaniu mejli i rejestruje konta dalej ale już nie pobiera poczty i nie aktywuje?

Chyba tylko ty masz taki problem.

Mi np soft (3.5, 3.5.1, 3.5.2) wiesza się po kliknięciu przycisku start (poczta nowa na skrzynkę nawet nie przychodzi). Fakt, używam na komputerze stojącym w piwnicy, ale ma on jakieś i5, 4gb ram i z tej piwnicy mam 100mb w obie strony i pingi do ^G rzędu 8-10ms, ale to chyba problem nie jest po mojej stronie?

Edytowane przez Patrykc

Na najnowszej wersji wszystko śmiga jak marzenie. Spokojnie można zrobić 10k linków z naprawde fajnych miejscówek(tylko ręcznie tam dodać można).

Patrykc - zobacz ile tam wątków dałeś, bo 50 wątków na i7 i 16gb ramu soft wcina na śniadanie i później lubi się przywiesić.

Natomiast jest myk jeszcze inny, który powoduje że 98% profili standardowo NIE ZOSTANIE założonych, ale to już nie na to forum... ;) Dociekliwi pewnie już znają temat i poprawili co trzeba :D

• Like 1

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Na najnowszej wersji wszystko śmiga jak marzenie. Spokojnie można zrobić 10k linków z naprawde fajnych miejscówek(tylko ręcznie tam dodać można).

Patrykc - zobacz ile tam wątków dałeś, bo 50 wątków na i7 i 16gb ramu soft wcina na śniadanie i później lubi się przywiesić.

Natomiast jest myk jeszcze inny, który powoduje że 98% profili standardowo NIE ZOSTANIE założonych, ale to już nie na to forum... ;) Dociekliwi pewnie już znają temat i poprawili co trzeba :D

Chyba mało dociekliwy jestem, podzielisz się informacją?

• Like 3

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...