Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

@Max Już raz zarzucałeś mi trolling w tym wątku, gdy pisałem że poczta w Xneolinks nie działa. Mało powiedziane, naśmiewałeś się. Później na forum xneo czytałem, że wiele osób ma z nią problem. A post nr 959 jest żartem, który jak widać straseusz zrozumiał.

Myślę, że te wiele osób raportujących to jesteś Ty konkretnie, w momencie gdy piszę negatywnie o Xneo. Jesteś moderatorem ? Czyń więc kacie swą powinność :) Kumam i wiem więcej niż Ci się wydaję, naprawdę.

Ps. Kiedyś, gdzieś bardzo ładnie napisałeś, że ten kto nie ma wrogów nic w życiu nie osiągnął.

;)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Co do Xneo, wiem że dzisiaj wyłożą wersje pred finalną, w ciagu 2-3h

Konik krytykuj ile wlezie ale nie trolluj, bo to nie dział dowcipów. Co do zgłoszeń, że niby ja to klikam to nawet taki ostry i doświadczony życiem zawodnik jak Ty, musi wiedzieć, że tak nie da się, chyba że jak Ty posiadam wiele kont, lub place klakerom :D Doskonale wiem , że to multikonto nawet wiem czyje ( dziwie się że w takim wieku masz taką rozrywkę), więc drogi Konik pisz sensownie, krytykuj, wytykaj błędy, pomagaj potakującym do czasu aż zapomnisz przelogować się z innego konta wtedy dostaniesz bana na wszystkie, niestety.

Strategia nadawania na swoje prawdziwe konto nie sprawdza się :D .EOT

• Like 2

Ja mam nieodparte wrażenie jak by tak było to płaciłeś by jeszcze abonament.

Przypomnieć Tobie Omni? Xrumer co nie łamał recaptcha, zennoposter v 5.0? Płaciłeś abonament za niestabilne wersje, w przypadku Omni w ogóle nie działające na końcu "życia".

W tym przypadku ekipa postąpiła uczciwie, kupiłeś V 2,3 za nią zapłaciłeś ona działała i działa. Update nie są obowiązkowe a i tak abonamentu nie płacisz a miałeś by płacić.

Już jest polska wersja nawet nie beta a już działająca, wyłożą ja po finalnej 3,5 bo tam wrażony soft do rozpoznawania skryptów, tych co ma 3,5.. Harwester będzie wydawać już listę przefiltrowaną potencjalnych miejscówek a nie listę z harwestera z usuniętymi duplikatami.

Mnie wkurzają te niedociągnięcia w Xneo nawet ten brak poprawnego podglądu. Lubię pracować na sofcie, który działa w 100% poprawnie, bez błędów, bez żadnych myków, chodzi o komfort pracy.

• Like 1

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

dam na forum jutro k2 listę za darmo. Parsera jutro nie będzie jeszcze, dzisiaj będzie xneolinks 3,5,3 poprawiona poczta, poprawiono to o czym mówił mr88 i inne rzeczy. Parser( harwester) będzie kiedy wyjdzie finalna wersja 3,5, zapytajcie admina na forum niech on powie, bo nie chce nadaremno zapowiadać.

• Like 1