Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Mariusz ale on pyta o bazę a nie o soft.

Bestos baza będzie z stable wersją. Na życzenie teraz będzie w bazie dołączonej do softu próbki wszystkich obsługiwanych CMSow ( lista sukces). Tak samo DEMO. Wcześniejsze demo było zrobione na bazie V 2.3 ( pierwsza wersja przetłumaczona na polski i pierwsza multi CMSowa).

Teraz tymczasowo demo nie wysyłają bo v 2.3 bardzo mocno różni się od 3,5 i niema sensu wysyłać stare demo. Wydadzą 3.5 zrobią demo i zaczną od razu wysyłać na tych samych zasadach. Demo działa 48h od momentu aktywacji.

• Like 1

Na życzenie teraz będzie w bazie dołączonej do softu próbki wszystkich obsługiwanych CMSow

I bardzo dobrze, bo "ogólne" harvesty to w buty można sobie wsadzić :)

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Jak i to wcześniej proponowałem ale nie wszystkiego słuchają, maja swoje wizje. Teraz po listach sukces łatwo będzie harwestwoać każdy obsługiwany CMS. W paczcie z listami będzie plik txt z nazwą każdego CMS i linków sukces co zrobiła wersja na której testowano.

Tylko niech usuną wszystkie bolączki wieku dziecięcego związane z nowym interface.

Przemyk tam nie ma jak zamieścić foto (na filmiku), foto normalnie wstawiasz kod HTML, lub BBCode( jeśli dobrze pamiętam). Co do CS to wybierasz DBC podłączasz CS i ma działać, bo CS edytuje plik hosts i przekierowuje wysłane captcha na siebie. Jeśli nie działa coś na kompie czy serwerze blokuje port. Nie ukrywam że ekipa od Xneo napisali do Mike od CS aby połączyć to z panelu przez API, nie wiem czym to skończyło się, z Mike ostatnio i tak kontakt utrudniony i update CS dawno nie było mi z GSA ciągle wywala się i tylko instalacja na nowo w nowy folder pomaga.

Tak na prawdę nawet nie wiem czy jest sens podłączać CS czy CB pod Xneo, licząc że soft jest wolny, nie ma sensu nim jechać jakieś proste miejscówki, a jak już i pracować z Phroca lub innych tego typu księgach to te z podstawowymi captcha najbardziej zaspamowane, więc jaki sens tam dodawać? Do śmieci xR ładnie dodaje i w 100razy szybsze.Założenie było takie, że pracuje się na listach ok 10k gdzie występuje jawascript + tekstowa captcha. Co do GSA to racją trzeba chyba CB przyłączyć się.

update CS dawno nie było

Najwyższy czas przejść na CB :)
CB tez mam ale nie wiem czy sie da ale generalnie chodziło mi o to ze co sie da to niech CS załatwi np. jakies mollom a resztę np. RipCaptcha i tyle :) Edytowane przez przemek55555

Pożyczki na każdą okazje - TanieChwilowki.net

Podłącz CB lub CS w i przeglądarce otwórz stronę https://www.deathbycaptcha.com/, jeśli widzisz stronę właściwą jest złe to znaczy CB lub CS nie modyfikuje hosts.txt, jeśli nie jest lepiej. Wtedy sprawdź antywirusy i zabory sieciowe, coś musi blokować port 80.

Soft w przypadku podłączenia CS lub CB niema nic do rzeczy on ma wysyłać proxy na API DBC, a CS lub CB ma kierować to na siebie przez plik hosts z Windowsa. Nie może to być błąd softu z zasady.