Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam 2 problemy. Zakupilem program przez kartę kolezanki. Pytanie czy można zmienić email aktywacyjny bo mam nawet problem z zalogowaniem się na forum, i w jaki sposób zmienić komputer bo pod którym aktywowalem licencje jest zaslaby. Pozdrawiam i dziękuje za pomoc

multikonto

A by przenieść na inny kom należy wysłać na support@xneolinks.pl klucz licencji w tytule emaila "restart". Restart zostanie zrobiony w ciągu ok 24h.

Co do zmiany email do którego przypisana licencja z tym jest więcej zachodu. Musisz pisać na ten sam email. Zmiana email jest traktowana jako sprzedaż licencji, a to jest zabronione. Dla tego pisałem o tym już wiele razy nie ma znaczenia sposób płatności, w adnotacji trzeba było podać email na który przypisana zostanie licencja.

Konto na forum ma być na email licencji to szybki i łatwy sposób identyfikuje posiadacza licencji, tak samo jak w przypadku XR, Zenno, inne

Netfreemwork teraz V 4,5, na życzenia użytkowników, bo z 3,5 niektórzy mieli propblemy na niektórych konfiguracjach. Admin miał to na forum napisać.

Wersja BETA 3.5.3 działa na netfreemwork 3.5

Wersja BETA 3,5.4 działa na netfreemwork 4,5

widzę admin online napisz jemu na PW na forum support, pomoże tobie zainstalować potrzebną wersje netfreemwork.

Aby uniknąć podobnych przypadków teraz ( stable wersja) instalator będzie sprawdzać V netfreemwork i prosić o doinstalowanie potrzebnych bibliotek

• Like 2

Zastanawiam nad kupnem tego softu, czy dobrze mi się wydaje czy ceny od grudnia zostały podwyższone?

Czy jest możliwość odkupienia od kogoś licencji?

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Zastanawiam nad kupnem tego softu

zaczekaj ok 7 dni, będzie dostępna wersja DEMO zrobiona z wersji aktualnej 3,5.

Przetestujesz sobie przez 48h za darmo i zdecydujesz, czy to jest ten soft którego potrzebujesz. Pamietaj tylko że DEMO można uruchomić na 48h tylko jeden raz, później na tym samym komputerze, serwerze może być zainstalowana tylko wersja płatna.

Aleksis, ceny nie zmienione na razie, ale cena update tylko zmieniona ( teraz koszt update obliczany tak samo jak w zennoposter 70%, wcześniej byli 100%, zmiana oczywiście dotyczyła tylko nowych użytkowników).

na forum wszyscy piszą, że ta ostania wersja już OK, daj znac adminowi bo ja nie zawsze jestem z nim w kontakcie, on sprawdzi bo gadałem z nim z rana mówił ze nikt nic nie zgłaszał a wersje testowe działali przez cala noc, co nie znaczy, że jest to niemożliwe.