Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

net 4.5 mam więc dziwne troszke, ogólnie jak nie skopiuje pliku "XNEOLINKS.exe.config" to program się uruchamia tylko błędy wali

edit/

ok już wiem co było nie tak, system zablokował mi xneobrowser T-T

Edytowane przez drakan

ostatni problem to harvester

to nie problem, Xseon jest doskonały. Są większe zabawki, ale to już dla hurtowników ;)

aby mieć dobre listy

trzeba umieć pisać dobre footprinty i to może być problem :D

najnowsza wersja już całkiem nieźle

to prawda

• Like 1

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Xseon jest doskonały.

też tak uważam, ale są na forum parę osób co mówią, że totalne dno, bo przeszkadzali im te kody doklejane do URL, jeszcze coś tam, jeden nawet chciał zwrotu kasy :D A są tam parę rozwiązań naprawdę unikalnych, i support OK.

jednak ostatni problem to harvester

już jest gotowy na 99,99%, nie testowałem jescze, zaletą tego harwesta ma być 30 na sztywno skonfigurowane wyszukiwarki. Tłumaczę czemu tak dużo, bo wliczane są "lustra" to znaczy portali na których wyszukiwarka wydaje wyniki z Google, Yandexa, Binga, Baidu i tak dalej. Dla użytkowników xneo będzie taki plus, że będzie identyfikacja skryptów z ścieżkami, to znaczy że na przykład w listę trafi tylko ta miejscówka która ma otwartą rejestrację bo po co w bazie 10 000 jakiegoś skryptu jeśli rejestracja otwarta tylko w 2000. Harwester przeglądarkowy ma swoje zalety, ale i minusy są o wiele wolniejsze od ":tradycyjnych". Sam xneo to nie jest soft dla hurtowników.

najnowsza wersja już całkiem nieźle

są jeszcze parę kamieni, ale jeśli nić nie stanie się nadzwyczajnego będzie już stable w kolejnym update Po wersji stable zrobimy z Adminem online konferencje na temat obsługi softu, darmową dla wszystkich.. Nie wszyscy zauważyliście ale na razie w beta nie działa zbiór pytań i odpowiedzi z miejscówek, a to bardzo ważna funkcja jak ktoś chce za-spamować tam gdzie inni nie mogą nawet w popularnym CMS. Poprawia to bo tam literówka była w kodzie, ale polecam wszystkim przeglądać czas od czasu plik z pytaniami i uzupełniać odpowiedzi.