Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz to obciążenie malinowe na ostatniej becie musiałem zejść do 8miu wątków teraz 30 i 20% procka

A rozumiem użytków którzy marudzili, ale ekipa zrobiła na prawdę kawałek genialnej roboty podłączając swój autorski interface w c++ pod ubotowski silnik przegladarkowy. To było gwarancja rozwoju softu bo na interface samego ubota powyżej możliwość jakie były w v 2.4 nie skoczysz. Misha shef ekipy mówi, że już nie pamięta kiedy spal więcej jak 5 h na dobę, i to przy tym że kodują główne module pracowniki etatowe :D Teraz będą tylko dorzucać nowe skrypty i realizować to co proponują użytkowniki. Obciążenie spadło i CPU i RAM już w tej aktualnej beta, więc zapas jest na rozbudowę samej logiki. Taką info mi przekazali.

totalne dno, bo przeszkadzali im te kody doklejane do URL, jeszcze coś tam, jeden nawet chciał zwrotu kasy

a ja kocham takich zawodników ! (do tego nie trzeba wyrażeń regularnych, wystarczy excel i podanie odpowiedniego ciągu jako separator przy imporcie danych) którzy odpadają na takich #niecenzuralne#

A rozumiem użytków którzy marudzili

sam marudziłem :D, ale staram się być obiektywny i muszę być niekonsekwentny, bo ta wersja jest naprawdę całkiem insza po prostu OK.

E: ale ... za te przekleństwa przy odpalaniu z nadzieją kolejnych wersji działających inaczej ekipa jest winna jakąś "Stolicznają" czy co oni tam mają w regionie ?? ;)

Ps. dla pokolenia minecrafta

https://pl.wikipedia.org/wiki/Stolichnaya
Edytowane przez Konik^Morski
  • Like 2

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Jeśli chodzi o sama marka stolicznaja to tam historia zagmatwana na tyle, że nie wiem czy ktoś to rozwikła, niby 2 podmioty ma prawo jeden na Cyprze drugi w Rosji..historia ciemna jak noc.

Jeśli chodzi o sam brand :D

Co do Xneo zrezygnowali na razie do odwołania z abonamentu a to 10 USD miesięcznie, dodatkowo jeszcze mówili coś tam dadzą indywidualnie aktywnym osobom co zgłaszali błędy.Jak będzia wersja stable wtedy okreslą się od kiedy beda pobierać abonament Tyle mi mówili

Najgorszą przeszkodą z Nimi jest ta bariera językowa (ach człowiek żałuje że nie zna tej cyrlicy) , człowiek chce coś wytłumaczyć ale nie zawsze translator to ogarnia.

Czasami człowiek, miał nerwy przy tych betach czy update ale teraz w końcu soft robi to co ma robić przy minimalnym zużyciu.

Teraz została mała kosmetyka i będziemy ostro działać softem bo nawet małym pozycjonerom może pomóc wzbić się na wyżyny googla przy umiejętnym użyciu :) Z tym abonamentem postąpili jak najbardziej fer jak na ludzi biznesu przystało :D

Ważne jest to, żeby im się pomysły nie kończyły.

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

To co napisałem wyżej ten sam plik wysylasz na ten sam email. 2 zgłoszenia co byli na support o niedzialajacy emal wczoraj to nieprawidłową konfiguracja portów( chyba najlepiej jak by zostawili sam pop3, bo ludzie mylą z SSL, bez SSL, imaap, stara wersja imaap), co nie znaczy, że nie może być bag w wersji ale to malo prawdopodobnie bo testowe wersje chodzą nonstop na własnych domenach na v-mine.Tam jest plik logów poczty zobacz jego sam, lub wyslać trzeba na support na ten e-mail na poprzedniej stronie. Ogólnie za dużo jest do wyboru w opcjach do e-mail, dzisiaj im napisze to, rumak ma jeden typ poczty i jakoś dziala.

Edytowane przez MaxPan

Info dla rozpoczynających przygodę z softem.

Dziś przetestowałem porównawczo na tej samej bazie w różnych konfigach. Wynik:

- dobra poczta publiczna to yandex.com, ale z koniecznie z IMAP (celowo nie chciałem do tego testu własnej)

- czas na załadowanie strony ustawiony na 180s dla różnych dalekich, egzotycznych miejscówek

- najważniejsze ! Jak już dokładnie zmierzysz ilość wątków w stosunku do posiadanej maszyny i jesteś pewny, że jest super to wtedy ... zmniejsz o połowę :D

Pomogły mi też narzędzia związane z NET Framework

https://blogs.msdn.com/b/astebner/archive/2008/08/28/8904493.aspx
  • Like 1

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.