Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Daj mi jakoś TW, mam jego online na ICQ przekaże i on zobaczy

p.s Admin piszesz masz status 1 na poczcie, spróbuj z tej skrzynki wysłać jakiś email i zobacz czy dojdzie ( prawdopodobnie, że nie). Yandex zablokował Tobie czasowo skrzynke.

Bardzo ważne opcja usuwaj emali ma być zaznaczona, z tego co piszesz do admina masz ok 900 listów to znaczy nie usuwane emalili, bo ta opcja jest odznaczona.

Zagadaj z V-net poproś serwer na test, myślę że dadzą na parę godzin aby sobie dostosowałeś. Ja myślę weź na pocztą tek coś z 2 rdzeniowym procesorem i ok 4 g ram.Z serwerem to jak z samochodem,każdy jeździ pytanie tylko jak szybko i z jakim komfortem. Minim napisałem jaki ma być, resztę decyduj sam.

Serwer można zmienić w większa lub mniejszą stronę bez problemu.

@MaxPan

Na win 8.1 64 bit mam taki bug ,że jak sof jest uruchomiony to nie działa żadne zapisywanie w systemie tzn. w jakim kolwiek sofcie nie mozna nic wyeksportować i zapisać np. w paincie jak co sie narysuje i chce sie to zapisać do pliku to okienko zapisu albo sie nie pojawia albo na ułamek sekundy i tak w wielu softach ale jak Xneolinks sie wyłączy to juz można zapisywać. Jak możesz to przekaz to im bo translatorem mogą tego nie zrozumieć.

Pożyczki na każdą okazje - TanieChwilowki.net

albo na ułamek sekundy

masz zaznaczoną opcję "zamykaj wyskakujące okienka" ? No to je skuteznie zamyka :D Nie rozpoznaje, które są Tobie potrzebne, bo chyba nie ma technicznie takiej możliwości ;)

• Like 1

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Nie nie, jemu nie chodzi o okienka zenek i xneo zostawiają czasami na pulpicie widoczny sam tekst z wirtualnego baruzera, same napisy co wklepuje w profil. Taki urok Windowsa 8.1 tylko na tym wydowsie to występuje.

Na rosyjskiej części forum było to omawiano i jakieś rozwiązanie podawano, nie chce mi się teraz szukać nie jestem na stacjonarnym komputerze.

kupę okienek otwartych

Coś, za coś jak w życiu. Jak się nie obrócisz, :dupa: z tyłu ;)

A tak serio ... to softy seo "na poważnie" uruchamia się na wydzielonych maszynach a nie w przerwie na malowanie w paint i nikt tego imo nie będzie poprawiał, żeby Tobie się dobrze malowało ;)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.