Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

to nie okienka softu, tak to wygląda tylko w Windows 8.1. Oczywscie nie ma to negatywnego wpływu na inne softy, i nie zawsze w to występuje. Z tego co mówi ekipa jest to nawet nie problem softu a samego silnika przeglądarki która jest osobnym produktem Ubota. Oczywiste zgadam się z stwierdzeniem przedmówcy, seosofty trzeba odpalać na dedykowanych maszynach, komputerach.

14bfd03cae.jpg

kupę okienek otwartych

Coś, za coś jak w życiu. Jak się nie obrócisz, :######: z tyłu ;)

A tak serio ... to softy seo "na poważnie" uruchamia się na wydzielonych maszynach a nie w przerwie na malowanie w paint i nikt tego imo nie będzie poprawiał, żeby Tobie się dobrze malowało ;)

Tak tak, ty lepiej koniku zakładaj następne multikonta :) a jak nie to Ci je namaluje w paincie ;)

Pożyczki na każdą okazje - TanieChwilowki.net

same napisy co wklepuje w profil. Taki urok Windowsa 8.1

Nie tylko.

Na wersji serwerowej też to występuje, nie pamiętam teraz przy którym skrypcie.

Jeśli się nie mylę to jomsoc.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Przemyk, takie okienka masz jak ja pokazałem?

Takie tez ale nie oto mi chodziło , tylko o to ze jak w sofcie jest zaznaczona opcja zamykaj wyskakujące okna to jak np. w Gscraper chce sie wyeksportować listę urli na pulpit to sie nieda bo właśnie xnl ją zamyka przez tą funkcje i tak jak konik napisał teraz jak odznaczylem zamykaj wyskakujące ...... to juz mozna eksportować coś na pulpit.

• Like 1

Pożyczki na każdą okazje - TanieChwilowki.net

Mi dodał dokładnie do 16800 też koncertowo, zależy kto ma jaki instrument jeśli już jesteśmy w tematyce koncertowej. Co nie zmienia faktu, że poprawiona logika w rumaku ( nie tyko xsasy) + zewnętrzny OCR bardzie wydajniej spamuje diskuzy po prostu szybsze + zależy od bazy texcaptcha bo chyba wiesz że diskuz już ma moduł do tekstowej captcha. Xneol w domyślnej bazie niema jeszcze tyle pytań odpowiedzi ( xr trzyma pytania i odpowiedzi w chmurze), trzeba wgrywać swoją aby skuteczność podniesc. Natomiast podstawowa konfiguracja xR i podstawowa Xneo - xneo dodaje tam gdzie xR nie dodaje i to nie pojedyncze przypadki, z różnych obiektywnych powodów znasz ich doskonale, tylko udajesz w tym momencie.

DS postaraj się bardzie, delikatnie rzecz ujmując, Ty jako stary użytkownik xRumera i sprzedawca blastow musisz to wiedzieć czemu na ok do 20% diskuza, xR niema technicznej możliwości zrobić profil bez emulacji :D

• Like 2

Sprawdź w email folder spam. Jeśli to było na PW zapytaj jeszcze raz. Oni tego forum nie czytają.

W miedzy czasie sprawdź plik logów tam po polsku pisze co się dziele z mailami w trakcie pracy softu. Dodatkowo spróbuj wysłać z tej skrzynki testowy email.

Dzisiaj poniedziałek ja nie mam czasu przekazywać info z PiO na support. Support jest na ich forum i na ICQ ( taki komunikator)

Ogólnie też mam problem, może to coś z yandex jest nie tak ? od 4 dni na wielu listach sukces 0, chociaż maile na yandex dochodzą i są odbiera przez program a profile aktywowane hmm

w logach 3/4 info List z potwierdzeniem konta nie znaleziony

Edytowane przez drakan