Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Ale to nie nowe oni przepisują wszystkie istniejące (44 szt też uważam niech doszlifują istniejace zamiast wporwadzać byle jak nowe), na przykład Diskuż doszli nowe modyfikacje w samym Diskuzie.

p.s ciekawo teraz porównać Diskuza z v 12.0.11 rumaka. BM napisał, że załatwili GIF i Flash captcha dedykowana, za chwile będę testować. Nowego rumaka już mam nie mam jeszcze nowego Xneo.

Jeśli rumak lamie automatem gif i flash captcha w diskuzie, to chyba wynik przesądzony. Xneo wygra tam gdzie jest jawascript, ale przegra na gifie. Trzeba zobaczyć na ile to procentowo jest. Co nie zmienia faktu, że te z jawa będą mniej zajechane, tym bardziej teraz :D

Tak na forum ma być info, ja nie wiem nie gadałem nimi jeszcze od czwartku

Pytam tak bo nie wiem czy czekać na nową bete, czy jechać na wcześniejszych wersjach.

A Ciebie MaxPan nie chcę zadręczać pytaniami o update :)

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Pytam tak bo nie wiem czy czekać na nową bete, czy jechać na wcześniejszych wersjach.

A Ciebie MaxPan nie chcę zadręczać pytaniami o update :)

Ja czekam z nowym dedykiem od miesiąca na nową stabilną wersję ;)

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

@studio bardzo dużo zmienili, nawet tworzenie projektów będzie inne ( szybsze).

Zmieniono priorytety ( jaki link zostawić na miejscówce).

K2 przepisali dzięki Waszym zgłoszonym miejscówkom teraz robi linki tam gdzie wcześniej nie robił. Prawie wszystkie silniki przepisali poprawili. Na forach teraz będzie tworzyć tematy również i prostować (jak ktoś chce). Z poczta chyba już raz na zawsze zrobili porządek. Opiszą na forum wszystkie zmiany po testach na Vnet bo większość osób z PL tam hostuje się.

Artur dal 3 serwery tak aby wszytko dobre przetestować.

Są jeszcze wiele nowości. Wieczorem zacznę testować to powiem, Nowych CMSow nie dodawali celowo, ja im powiedziałem ( po dość emocjonalnej rozmowie telefonicznej) że musza doprowadzić do maksymalnej skuteczności to co jest a dalej dawać nowe, bo jak dodawać nowe to wersja nigdy nie wyjdzie z fazy beta.

Co do supportu po relizie dążą ogłoszenie i zatrudnia Polaka do obsługi supportu przez email, ICQ, GG,Skype

• Like 2

Wiem ze finalna wersje maja już "na rękach" jak testy na V-net nic nie wykażą niepokojącego, to załadują jutro ( obstawiam że wieczorem) na serwery.

Teraz jeszcze szukają sposób aby stare pliki projektów w nowej wersji działali. Bo tak jak napisałem zmienili sposób tworzenia projektów i strukturę.

Jak będzie Polak na supporcie komunikacje będzie łatwiejsza.

Jak ktoś ma ochotę dodatkowo dorobić, możecie pisać do mnie na PW. Wymaganie znajomość softów seo, dostępność przez internet w godzinach pracy w dni robocze. Znajomość języka rosyjskiego mile widziana ale nie jest decydująca. Warunki zatrudnienia i wyplata do uzgodnienia. W gratisie soft bez abonamentu na okresie pracy, VPS, dostęp do profesjonalnego harwestera na serwerze dedykwoanym ( w zakres obowiązkow będzie również robienie darmowych baz dla polskich uzytkownikow), Można oczywscie linkować swoje strony w ramach testów :D. Więcej napisze admin na forum

p.s dzisiaj-jutro może być problem z dostępem do forum xneolinks. Forum przejeżdża na nowy CMS w którym każdy będzie mieć swój dział, swój system wysyłania zgłoszeń, wgląd w licencje, w perspektywie przycisk "reset license" dla przeniesienia oprogramowania na nowy komputer, serwer. Tak jak hasła są kodowane, przy przeniesieniu forum na nowy CMS ( i domenę) konta nie będą działać trzeba będzie skorzystać z opcji "przypomnienia hasła". Takie udogodnienia uskutecznią support i ułatwią prace pracownikowi z Polski który będzie zajmować się supportem Polskich użytkowników,

Max, licznik użytkowników na stronie xneo nadal 'statyczny' :)

Wiesz coś może, pytam zupełnie z ciekawości - ilu mamy już szczęśliwych posiadaczy softu w Polsce i w ogóle reszta?

EDIT: w sumie zapytam u źródła, już nie truje D. :)

Edytowane przez Dirty Frank

ricco-banner.png