Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

28 maja pisałem na icq do nich że mi nie działa po przeniesieniu na nowy serwer, klucz został zresetowany i dalej nic. 28 maja napisał że dzisiaj lub jutro bedzie nowa wersja. Zaproponowałem TW, powiedział że na wersji 3.5.5. będzie działać. I czekam już 3 tygodnie. Pisałem do nich ostatnio to nawet nie raczą odpisać. Porażka...

Czytaj forum. To wersja 3.5.5 ,. Support nie czyta tego forum. Z tego dowiedziałem się przed chwilą problem był po Twojej stronie. Jesli ta sama wersja działała a po przeniesieniu na nowy komputer nie działa to zgadnij gdzie jest błąd? Odpowiem na 99% w Netfreemwork, antywirus, zapora sieciowa. Netfreemwork ma być v 4,5. Również odpisywali na wszytki e Twoje emaili. Sprawdź folder spam. Porażka, dokładnie.

V 3.5.5 :

https://xneolinks.com/forums/blogs/entry/25-obnovlenie-xneolinks-v355/

Link do instalacji będzie podany na forum..

Nowy forum ma już automatycznie przełączanie języka.

Jest już system bugtrack https://xneolinks.com/forums/bugtrack/ . Każde zgłoszenie nie zostanie bez odpowiedzi, można na bieżąco paczyć postępy, nie będzie problemow z emalem w folderze spam, lub ktoś coś nie otrzymał, tak aby uniknąć takich "porażek".

Przy pomocy tracków można przenosić licencje, indywidualnie kontaktować się z supportem

• Like 3

W ramach wyjaśnienia. Xneolinks działał na początku na tej maszynie, później po głównie Twoich zapewnieniem że v-net daje radę przeniosłem żeby obecnej nie obciążał tak mocno, nie dawał rady więc wróciłem z powrotem do starej maszyny. Netfreemwork najnowszy 4.5.2, antywirus brak, nawet microsoft security essentials wyłączyłem, zapora wyłączona. Po za tym nie kontaktowałem się z nimi mailowo, a tylko na icq więc może o kimś innym mówisz. Proponowałem TW, jednak kazał czekać 1-2dni okazało się 3 tygodnie. O to mi chodzi ze słowem "porażka" bo jeśli się przeciągało i faktycznie były opóźnienia, a oferują pomoc za pomocą TW to mogli po 2-3dniach dać znać i sprawdzić 5min roboty. Tyle z moich uwag. Bez odbioru.

Nie korzystam z programu, ale miałem demo. Na demo też się czeka chyba 48H jak zapewniają, tymczasem czekałem ok tygodnia.

Jednak moim zdaniem program jest ok, chłopaki pracują nad jego rozwojem więc nie ma co oczekiwać że nonstop będą siedzieć i odpowiadać na maile.

Owszem mogliby zatrudnić (wszystko kosztuje) do poszczególnych rzeczy kilka-kilkanaście osób ale czy wtedy program by kosztował ile kosztuje?

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

V 3.5.5 jest już dostępna aby zrobić update trzeba usunąć pliki oprócz pliku z licencja.

Lista zmian jest bardzo duża. Wszytko w treści postu na forum, na razie korzystajcie z translatora.

Wgrać pliki z oficjalnej lokalizacji. Ten sam link co zawsze. Pamiętajcie nie wgrywajcie wersje .ru. Korzystajcie z linka do pobrania oprogramowania który dostaliście w email po zakupie oprogramowania, w URL obowiązkowo ma być PL.

Nowe forum będzie dostępne za ok 2 h, obecnie są przepisywane dane do licencji.

Jeśli chcecie przekazać coś aurorom, piszcie na oficjalnym forum, ekipa jest online. PiO nie obserwują.

@MaxPan

Kiedyś wspominałeś o wersji demo na tydzień, skąd można ją pobrać?

Translator ze strony powiedział mi, że nie jest dostępna :P

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Tak maja wyłożyć prawdopodobnie jutro - pojutrze, już pod nowe skrypty.

Demo w v 3.5.5 będzie dostępne w przyszłym tygodniu. Dostępne będzie ze strony głównej " Pobierz demo"

Ok, dzięki. A jaka jest najnowsza i skąd ją wziąć? Bo ja mam chyba ze stycznia.

Edytowane przez janpos