Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Moja wypowiedz z wczoraj, jest na poprzedniej stronie :

Nowy forum ma już automatycznie przełączanie języka.

Jest już system bugtrack https://xneolinks.com/forums/bugtrack/ . Każde zgłoszenie nie zostanie bez odpowiedzi, można na bieżąco paczyć postępy, nie będzie problemow z emalem w folderze spam, lub ktoś coś nie otrzymał, tak aby uniknąć takich "porażek".

Przy pomocy tracków można przenosić licencje, indywidualnie kontaktować się z supportem

Przypominam dział Polski jest w języku polskim. Ale autorzy nie mogą zobowiązać Ukraińców, Białorusinów, Rosjan pisać miedzy sobą po Polsku czy angielsku. Sami chcieliście mieć dostęp do działu rosyjskiego, więc nic innego zaproponować nie ma możliwości oprócz translatora.

Pamiętajcie nie wgrywajcie wersje .ru.

bowiązkowo ma być PL.

Max, dlaczego nie wgrywać wersji ru? Czy wersja rosyjskojęzyczna różni się od np. polskiej?

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Nie, ale licencje polskie przywiązane do polskiej wersji, tylko tym różni się.

Możesz sobie kupić wersje rosyjską dostaniesz do niej klucze i będzie działać na Polskim Windowsie, jeśli zmienisz geolokalizacje w Windowsie tak aby cyryliczne przyciski poprawnie wyświetlali się. Jedna osoba ( Polak) po za mną ma Xneolinks w wersji rosyjskie i kupiona byla za pól-roku do zaprezentowaniu softu w wersji Polskiej. Co do różnic w wersja to pisałem o tym nie jeden raz. Różnic niema żadnych oprócz bazy polskich Miast, Imion i Nazwisk, Profesji, Zainteresowań. Te dane domyślnie wykorzystywane w profilach, tak aby profil maksymalnie przypominał profil założonych przez Polskiego użytkownika. Oczywiście te dane można dowolnie zmieniać, wgrywać swoje dane w dowolnym języku.

• Like 1

Ok rozwiązałem sam swój problem z programem... Szkoda tylko, że twórcy takiego banału nie ogarnęli sami i nie potrafili pomóc... Jakby ktoś miał problem z obsługą poczty to po prostu nie używajcie w haśle KROPKI, bo xneo najwyraźniej tego nie obsługuje.

Ale żeby nie było tak różowo to jest następny problem... Program startuje, przechodzi kilka pozycji z listy i staje.

Edytowane przez D_S
  • Like 1

Pomyli sie Tobie Xneolinks z XseoN. XseoN owszem ma demo na tydzień ale to zupełnie inny soft

Nie pomyliło mi się :)

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/203987-xneolinkspl-seosoft-nowego-pokolenia/page-70

Pomylił mi się za to czas demo 48H zamiast 7dni

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Ok rozwiązałem sam swój problem z programem... Szkoda tylko, że twórcy takiego banału nie ogarnęli sami i nie potrafili pomóc... Jakby ktoś miał problem z obsługą poczty to po prostu nie używajcie w haśle KROPKI, bo xneo najwyraźniej tego nie obsługuje.

Ale żeby nie było tak różowo to jest następny problem... Program startuje, przechodzi kilka pozycji z listy i staje.

Tak....tak było przedtem na becie i jest teraz ( zatrzymywanie ) u mnie pomaga odznaczenie opcji linkuj ponownie nie udane , która u mnie i tak nie działa i jeszcze w profilach mam polewę danych w cyrylicy a polowe w pl ,tez tak masz ?? Edytowane przez przemek55555

Pożyczki na każdą okazje - TanieChwilowki.net

Zakończono 21 Sukces 2

Za duża baza, szkoda captcha. Proponuję Ci napisać Zakończono 3 Sukces 0, koszty mniejsze a dramatyzm przekazu większy ....

Powiedz, że żartujesz, proszę :)

• Like 2

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

W jaki sposób można poprawić skuteczność ?

Pewnie korzystając z większej bazy. Swoją drogą nie wiem po co kupiłeś narzędzie skoro testy robisz na takiej bazie to widać że nie masz absolutnie żadnego pojęcia ani o programie, ani o pozycjonowaniu.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Poczekaj aż zakończy lecieć całą bazę i wtedy będziesz dopiero mógł coś wywnioskować. Z tych 52 może np. nie istnieć już 30, z nieaktualnymi bazami tak jest że ich skuteczność zawsze spada w każdym programie, nie tylko tym.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

artykuły przypisane do projektu. Wczytujesz projekt_ wczytujesz artykuły.

Wszystkie ustawienie przypisywane do projektu. Jeśli uważasz, że nie zapisuje to na 99 % to nie ma praw do zapisu w folderze z projektami w appdata. Jest o tym wzmianka na na ich forum w POLSKIM DZIALE forum. Folder z soft jak również podfolder w appdata ma mieć prawa do zapisu danych bo tam własnie dane z ustawień i z projektów są zapisywane. Jeśli nie macie pewności co do ustawień wystarczy wcisnąć najpierw przycisk " wgraj ustawienia producenta". Jest piątek wieczór, Miłego weekendu. OFF