Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Zamienione zostały tylko pliki xNEOLINKS.exe, Locker.dll i License.dll, problem chyba musi być po stronie 3.5.5

a wystarczyło przeczytać:

V 3.5.5 jest już dostępna aby zrobić update trzeba usunąć pliki oprócz pliku z licencja.

Pogrubieniem napisałem , a Ty zmieniłeś tylko 3 pliki i pytasz czemu coś nie działa...

Napisze jeszcze raz update robimy tak samo jak w Xrumer. Usuwamy stare pliki WSZYSTKIE oprócz pliku z licencja .lyc. Wgrywamy nowe. Na wszelki wypadek sprawdzamy prawa dostępu do folderów.

Support dostępny na ICQ, email, forum.

OFF

Napisałeś zgłoszenie przez ticket na nowym forum? Dodatkowo możesz zobaczyć logi poczty w sofcie, zboku jest jeszcze przycisk do pracy z pocztą. Polecam również przez przeglądarkę na serwerze czy komputerze gdzie jest Xneol otworzyć pocztę. Bo tak aby nie odbierał w ogóle poczty nie może być. Coś blokuje, lub hasło i login nie oddzieliłeś znakiem ;

gram nie odbiera (mi) maili z K2, być może dlatego że link do aktywacji nie jest w html-u a wszystkie maile oczywiście widzę po prawo w tym programie

Mówię jeszcze raz napisz to to na forum, ja nie kontaktuje się z supportem co dienie :D a oni PiO nie czytają. Ale z tego co wiem dziej będzie fix.

zrób ticket i support to zobaczę, są online z tego co widzę

okazuje się, że na forum już dawno jest dostępna v 3.5.6

Na razie jest problem z pracą Windows 8.1 z tego co wiem i pracują na d tym aby soft działał i na tej wersji SO. Są jeszcze drobne błędy, ma być w najbliższym czasie to poprawione. Również zwiększona skuteczność na k2 bo są tam przypadki kiedy niektóre miejscówki nie prawidłowo definiuje CMS jako Joomla z k2 wysłałem sam na support przykłady. To kwestia parę dni. Lista dołączoną do softu już tez gotowa, nie wiem kiedy wyłożą więc nie gwarantuje. Polecam korzystać z funkcji ticketów na nowym forum bardzo to usprawnia komunikacje.

p.s uprzedzam użytkowników przed udostępnieniem swoich kopii do "crakwoania", a wiem że są takie przypadki jak również zlecania na złamanie softu. Taka kopia softu zostanie zbanowana razem z kontem użytkownika. Również prośba o nie wykładanie baz dołączonych do softu i obecnych na zamkniętym forum płatnych i bezpłatnych.

Na pewno ten kto to zrobił wie o kim mówię :D

up

3.5.6 na win 8.1 (na dwóch maszynach), soft leci już bez problemów, stabilnie na 20 wątkach. Musi być jeszcze jakiś szczegół, w tych poszczególnych przypadkach, w których nie działa (firewall albo .net framework itd).

Edytowane przez Dirty Frank
  • Like 1

ricco-banner.png

Crackowanie zabija soft. Trzeba patrzeć w przyszłość: zaoszczędzisz kilka stówek, a soft przez to za kilka miesięcy może już nie być przez to rozwijany - nikt za darmo nie będzie prowadził biznesu. Zobaczcie co się stało z bardzo fajnym sicksubmiterem.

• Like 2