Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

MaxPan'" data-cid="1430134" data-time="1435217349">

Wysłać na support plik log_email z katalogu głównego na support przez ticket, lub wcisnąć przycisk "wgraj ustawienia producenta" i dodać projekt od nowa. Na pewno to nie wina softu.

Wgrałem ustawienia producenta, stworzyłem nowy projekt i na przesianej bazie próbki 100 url K2 z listy dostarczonej na forum Xneo osiągnąłem skuteczność 0%.

Oto fragmenty logów

25.06.15 23:45:13:h easterntvnews%com - CMS nie odpowiada lub jest niezidentyfikowany

25.06.15 23:45:38:h arts-history%mx - CMS nie odpowiada lub jest niezidentyfikowany

25.06.15 23:46:32:h portal.faba.edu%co - Strona jest nieaktywna lub nie znaleziono formy do rejestracji - {Joomla} - Gr69 - A45

25.06.15 23:47:29:h bahcevanlar%com - Nieprawidłowe imię lub hasło, prawdopodobnie nie udało się zarejestrować na tej stronie. - {Joomla} - Mat68 - A64

Sorki za dziury i % - ale to życie małomównego

I odpowiadający fragment z dziennika mail

2015-06-25 23:45:58 CounterReconnect: 268

2015-06-25 23:45:58 Пересоздаем objMail

2015-06-25 23:45:58 Количество писем: -1

2015-06-25 23:45:58 Смотрим ошибку:

2015-06-25 23:45:58 CounterReconnect: 269

2015-06-25 23:45:58 Количество писем: -1

2015-06-25 23:45:58 Смотрим ошибку:

2015-06-25 23:45:58 CounterReconnect: 270

2015-06-25 23:45:59 Количество писем: -1

Iguana - nie czytasz forum :D

Mała sugestia - na forum mógłby byś jakiś widget czy coś innego gdzie by było info o najnowszej wersji. Jak widać nie tylko mnie się to nie rzuca w oczy ;)

Edytowane przez salab
  • Like 1

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

W Twoim panelu klienta , nie ma to nic do tego co tam piszą na rosyjskiej części forum i kiedy pojawia się post. W panelu masz zawsze aktualną wersje do ściągnięcia jak również poprzednią. Będzie tam też link do bazy i instrukcja obsługi w PDF.

Aby zrobić update usuwamy wszystkie pliki z katalogu głównego oprócz license.lic w to miejsce wgrywamy nowe plik. Projekty i bazy soft ma w innym katalogu więc proces update nie usuwa projektów i ostawień. Jeśli nazwa katalogu i jego lokalizacja zostanie zmieniona wtedy trzeba będzie resetować licencje nawet jak plik .lic nie został usunięty.

Dałem propozycję aby zrobili w samym sofcie komunikat o dostępności nowej wersji. Kto chce robi update kto nie chce nie robi.

Funkcja dezaktualizacji jest zrobiona ( byla do v 3.3 ale autorzy chcą z niej zrezygnować, zostawić tak jak w innych softach : zenno, xr kto chce ten robi update, kogo satysfakcjonuje aktualnie posiadana wersja może nie robić.

mds7mfkb.png

• Like 1

Proszę zrobić update do V 3.5.8

Aby zrobić update usuwamy wszystkie pliki z katalogu głównego oprócz license.lic w to miejsce wgrywamy nowe pliki pobrane z panelu klienta. 
Projekty i bazy soft ma w innym katalogu więc proces update nie usuwa projektów, baz i ustawień. 
Jeśli nazwa katalogu i jego lokalizacja zostanie zmieniona wtedy trzeba będzie resetować licencje nawet jak plik .lic nie został usunięty.

Zminay: zwiekszono skuteczność na Easyblog, K2, Jomsocjal i innych CMSach

• Like 1

Szczerze mówiąc, w pierwszej chwili nie wiedziałem gdzie tego szukać, więc dla innych takich jak ja dodam, że klikamy na naszą nazwę usera w prawym, górnym, rogu i tam dopiero jest Billing & Purchases -> Manage Purchases, a docelowo przycisk Manage, gdzie znajduje się najnowsza wersja :)

Edytowane przez mmr88
  • Like 3

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/