Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Dostępna nowa wersja ogólnodostępnej bazy, baza zawiera próbki (sukces) następujących CMS :

338rxnqi.png

Baza dostępna pod tym linkiem :

https://xneolinks.com/forums/topic/639-novaya-baza-dlya-xneolinks-bolshe-4000-uspeshnyih-saytov-na-40-raznyih-cms-iyul-2015/

Podstawowe  footprinty do CMSów z tej bazy :

https://xneolinks.com/forums/topic/640-moy-spisok-zaprosov-po-vsem-cms-dlya-sostavleniya-bazyi-dlya-xneolinks/#comment-7862

Nowa wersja Xneolinks 3.6.1 obecnie jest już w fazie testowana na serwerach V-net pro, jeśli testy będą pomyślne wersja zostanie udostępniona w najbliższym możliwym terminie.

Dla użytkowników wersji standard linki do pobrania pojawią w ciągu 1 h się w tym jednym dziale do którego mają dostęp ( przypomnę użytkowniki wersji standard nie maja dostępu do zamkniętego forum  a tylko do jednego działu).

Prośba o nieudostępnienie bazy na otwartych( zamkniętych) forum, grupach, tajnych komnatach i korytarzach.

• Like 3

MaxPan wspominałeś coś że dla wszystkich skryptów forów oprócz profilowania mają być wdrożone postery, wiadomo już czy są?

edyta: i czy możliwe jest importować konta forów z innych softów, mam na myśli czy można gdzieś w plikach wpisać założone już wcześniej loginy i hasła

Edytowane przez bennie_amin

MaxPan wspominałeś coś że dla wszystkich skryptów forów oprócz profilowania mają być wdrożone postery, wiadomo już czy są?

tak w v 3.6.1 będzie nawet poradnik, już jest tylko nieprzetłumaczony. Ale tak jak wspominałem to raczej jako dodatek. Główny kierunek Xneo to profile i artykuły.

edyta: i czy możliwe jest importować konta forów z innych softów, mam na myśli czy można gdzieś w plikach wpisać założone już wcześniej loginy i hasła

tego nie wiem musiałem by autorów zapytać.

Z tego co pamiętam masz XseoN, tam to lepiej wychodzi po XseoN to dla postowania dla forum.

Co znajduje się w takim razie w pełnej wersji forum, 

Chyba rozumiesz, że po to zamknięte forum żeby to co tam jest nie wypływało dla wszystkich.

Użytkowniki dzielą się różnymi rzeczami, kros wrzuca footprinty, koś jakaś bazę, kros jakiś darmowy soft pokazuje ( na przykład do zakładania email na yandex jest soft). Dyskutują o domenach, seo inne. W dziale giełda użytkowniki handlują również listami. 

• Like 1

Chyba rozumiesz, że po to zamknięte forum żeby to co tam jest nie wypływało dla wszystkich.

Użytkowniki dzielą się różnymi rzeczami, kros wrzuca footprinty, koś jakaś bazę, kros jakiś darmowy soft pokazuje ( na przykład do zakładania email na yandex jest soft). Dyskutują o domenach, seo inne. W dziale giełda użytkowniki handlują również listami. 

Mam pytanie ogólne do użytkowników forum: czy warto kupić wersję Premium tylko dla dostępu do tego forum? Nie potrzebuję więcej niż 3 wątków, ale wsparcie forum by mi się przydało. Tylko zastanawiam się czy warto.

zy warto kupić wersję Premium tylko dla dostępu do tego forum? 

Ciężko powiedzieć, bo jak zostanie uruchomiony abonament będziesz musiał płacić 2x większy jak za wersje standard ale i dostaniesz jeszcze jedna kopie softu i wile wątków. Ciężko oceniać to zależy jeszcze od zasobności portfela, dla jednych to dużo dla innych kieszeniowe,

Dokładnie, jeśli ktoś nie potrzebuje wersji premium, dla samego forum chyba nie warto.Kiedyś parę osób z tego forum kupiło rosyjską wersji xR wtedy za 650 usd tylko dla dostępu do ruforum. Jedna osoba byla rozczarowana inna odwrotnie bo mówila, że poznala parę ciekawych ludzi, tych co piszą mody i oplacalo się :D

• Like 1

Jak ktoś pyta to ja zawsze odpowiadam, zę nie warto, bo kupi a potem będą pretensje, ze nie ma tam napisane czarno na białym jak wybić się w top1

Są dysksuje, a czytając trzeba użyć głowy i odpowiednio połączyć kropki

Ale ja nie pytam o to jak wbić do top1, tylko o to, jakie jest to forum, Bo to jest forum dotyczące jednego softu, zamknięte (czyli nie mogę teraz go ocenić nie mając softu w wersji Premium), często zdarza się że na tego typu forach się nic nie dzieje. Jak ktoś chce kupić soft dla 10+ wątków, to dostęp do forum jest dla niego większym/mniejszym bonusem, który nie ma wpływu na jego decyzje, nawet jak na forum się nic nie dzieje. Dla mnie z kolei to ma duże znaczenie, stąd pytanie. +5 USD miesięcznie za ciekawe informacje o użyciu softu, nowych footprintach, bazach jest warte wydania, jeśli forum jest jako tako aktywne.

Jeśli ktoś jeszcze może się podzielić swoją opinią, będę wdzięczny.

Jak najbardziej rozumiem, chodziło mi tylko o różnice w dostępie dla forum dla użytkowników z licencją typu "standard" i "premium" bo na stronie ofertowej nie ma o tym informacji a przymierzam się właśnie do zakupu

• Like 1

bo na stronie ofertowej nie ma o tym informacji 

W opisie pakietów jest zaznaczono, że tylko wersja premium daje dostęp do forum. Dodatkowo opisano co na tym forum jest, w skrócie

6u6hwogy.png

5qg2vwls.png

Skipperskipper sam napisałeś, że chciałbyś wsparcie forum. To bierz premium, późniejsze 5$ to nic. Ale z drugiej strony skoro 3 wątki Ci wystarczą to nie robisz masówki. Po co Ci footprinty do stron (notabene samemu można sobie zrobić - wystarczy pomyśleć) jak i tak nie będziesz w stanie w sensowym czasie przemielić wyników. Na PIO też masz użytkowników tego softu. Szczególnie jeden zawsze służy pomocą - nie zawsze na ogólnym:)

• Like 1

Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y

Napisze po raz kolejny abonament na razie nie jest pobierany ( oczywiście osoby co kupili teraz soft maja 3 miesięczny okres darmowego abonamentu). Autorzy po wydaniu chyba kolejnej wersji i określeniu terminów aktualizacji bazy zaczyna jego pobierać. Dostęp do forum maja wszystkie posiadacze wersji premium. Jestem zalogowany tak samo ja 8 innych polskich użytkowników w tym momencie, nikt nie jest zbanowany.