Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Prosiłem by nie robić w tym temacie działu obsługi klienta. Takie pytania proszę kierować na support@xneolinks.pl w tytle wpisać "support".

Odpowiadam :

Masz spis skryptów jakie obsługuje soft ta lista zawiera te skrypty?.

Demo to tylko demo skonfigurowane do pracy z załączona baza.

Bardzo wątpię że ta Twoja lista polskich forum zawiera nawet 5 % obsługiwanych skryptów a co więcej zawiera na 100% polskie tekstcaptcha. Logiczne jest dodania tych captcha aby chcieć aby soft rejestrował się na obsługiwanych CMSach na polskie forum.

Czemu może być niska skuteczność na załączonej bazie napisałem już wiele razy, proszę o dokładnie czytanie moich postów w tym temacie.

Tak już płatność działa, FV z Rosji nie wystawiają bo to prywatny przedsiębiorca. Zapytaj swojej księgowej o księgowanie potwierdzeń płatności z paypal, moja księgowa mówi że to bez problemu księguje się.

• Like 1

Demo będzie dostępne cały czas będzie nawet system bezobsługowy. Demo będzie wysyłane automatycznie, ale tylko jeden raz na ten sam kom, emaili, sewer.

Nie wiem tylko jak będzie z ceną bo to nie ja ustalam, a planów rozwoju oni maja na rok do przodu.Może cena zostanie na obecnym poziomie a może i nie.

Teraz w kolejce harwester i moduł do blogów ( automatyczne zakładanie, edytowanie, prostowanie).

Ja tylko na początku pilotuje ten projekt, dalej oni będą miec konto na PIO i będą sami wszystkim się zajmować.

Tak jutro o 9 będzie aktualizacja, teraz beta testery ją mają.

Klucze i licencje wysyłanie wciągu 24 h od momentu zakupu.Konta na forum aktywowane również w ciągu 24h.

Przypomne , że na klucze do xR w przypadku zakupu przez paypal czeka się nawet 7 dni

Proszę nie pisać do mnie po chwili zakupu z pytaniem : kiedy.

Teraz u nich godzina : 24.13 chyba jest oczywiste, że niema nikogo online.

Jak się ma szybkość pracy DEMO(na szybkości :P) do wersji STANDARD? Bo w tempie DEMO to chyba 10 lat żeby obskoczyć bazę 5k

edit: przy bazie z dema pracuje już 5 godzin, zarejestrował już 4 konta na o2.pl i zrobił 36 linków...

Edytowane przez pyzdera

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

licz że premium to 2x instalacja więc już na tych samych wątkach masz 2x tyle linków na tych samych wątkach . Standard działa odrobinę szybsze jak najtańszy zennoposter. Myślę że wersja standard xneolinks będzie linkować 5000 bazę z 3 dni.

Nie, demo jest wolniejsze od standard, tak na oko na ok 30%. W demo nie działaj opcje co mogą standard przyspieszyć. Ale napisze jeszcze raz wersja standard to amatorska wersja do profesjonalnego linkowania nie nadaje się. Nadaje się do linkowania 1-3 stron.