Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Przecież tu chłopaki nie zaglądają

Ale zaglądają chłopaki co mają Xneo :)

Wątek chyba jest od tego aby dyskutować o różnych aspektach dotyczących programu?

Fakt, że istnieje dedykowane forum nie oznacza, że tu można pisać tylko peany lub informacje o nowych wersjach :)

Wręcz przeciwnie, o wszystkich zaletach i wadach powinno się pisać na forum publicznym a nie zamkniętym.

Pozdrawiam,

Mariusz

• Like 3

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Ale nie każdą pierdoła zaśmiecać tu temat, wydali aktualizacje o godzinie 19 naszego czasu czyli u nich chyba 1:00, studio w tym czasie zdążył dać zgłoszenie w bugtrackerze, temat na forum xneo i tutaj jeszcze. Rozumiem, że chłopaki mieli nie iść spać tylko czekać na zgłoszenia błędów i je naprawiać?

Wszystko rozumiem ale czasami wystarczy trochę poczekać, dodatkowo zawsze jak nie pasuje można wrócić do poprzedniej wersji.

Janek jakie zaśmiecanie? Spytałem bo liczyłem na odpowiedź bo może ktoś takową wcześniej uzyskał. Inna sprawa, że na tamtym forum chłopaki boją się wypowiadać na temat błędów softu i rozmowy toczą się tylko przez prywatne konwersacje. Swoją drogą co chwilę wracam do poprzednich wersji bo te nowe ciągle coś mają nie tak...

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

robi mi grubo ponad 50 skryptów

tak dla ścisłości 98

Ktoś wie kiedy naprawią problem z obsługą proxy?

@Studio zapytałeś to o 20h wiec mieli 02 w nocy, odpisali dzisiaj, że wieczorem będzie fix. masz oczywiście pliki poprzecznych wersji panelu.

Jeśli chodzi o Twój przypadek w bagracket nie napisałeś o jakie proxy chodzi, osoba z ekipy pomyślała, że chodzi Tobie o proxy do parsera, a Tobie chodziło o proxy do postowania.

Fix do prywatnych proxy wyłożą jutro. Oczywiście w poprzedniej wersji do której każdy ma dostęp proxy działają. W 3.6.4 przerobili sposób testowania proxy ( wydzielili to w osobny proces i wątek) co zaoszczędziło parę % CPU. 

Jeśli ktoś ma jakieś problem lub potrzebuje pomocy najlepiej tworzyć ticket przyciski na górze forum, tak jak pisałem sam osoby z ekipy którzy to czytają a admin już tylko udziela odpowiedzi konkretnej.

• Like 1

w ogóle, mógłby mi ktoś pokazać jak cymbałowi - bo nie widzę a okulista nie odbiera - gdzie w panelu usera jest możliwość opłacenia abo? :) będę wychwalał po wszystkich odpustach, napisałem wczoraj do Admina ale nie chce im truć 4 L takimi bzdurami bo pewnie tylko ja nie widzę a jest gdzieś na środku. 

ricco-banner.png

Doosuja im serwery  z licencjami, oni już wiedzą.

Dirty Frank napisze porad 10-ty abonament obecnie nie jest pobierany, licencje nie są wyłączane. Jak będzie w pobierany w panelu klienta przycisk na opłacenie abonamentu zostanie aktywowany, obecnie nie jest.

• Like 1

Ja już dwa razy próbowałem płacić bo się w panelu wyświetla, że nieopłacone;)

Tak w panelu piszę że nie oplacone bo nie jest, info jest aby każdy wiedział kiedy kupił, do kiedy ma abonamnet. Już admin jest na sewerach informacją będzie na forum jak serwery wstaną. Nie wiem czy będę mieć czas śledzić i dublować to na PiO.

Ataki na serwery  licencjami zdarzają się w każdym softcie, xR, Zenno, nawet Scrapeboxa kiedyś doosowali przez 4 dni podrząd. 

Napisałem wyżej admini już są na serwerach, tyle wiem bo napisali SMS.

• Like 1