Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie testowałem ma swoich VPS ustawienie wątków i trzeba trafić z odpowiednią ilością wątków, przykładowo 2 takie same vps, dałem na 1 10 watków, a na 2 15 wątków, na 1 nie dość że szybciej robił to zrobił o 1000 linków więcej...

• Like 1

Ok dzięki za info, pytam z ciekawości bo wcześniej jak leciałem na dedyku z vneta to xneo nie działał stabilnie powyżej 30 wątków a teraz leci na 45 wątkach i robi linki bez zwiechy przy zużyciu cpu max.95% itp. :D Widać, że co nieco poprawili :)

W nowej wersji o tyle zwiększyłeś liczbę wątków? U mnie lata na dedyku E3 1245v2/32GB RAM, SSD, na 30 wątkach i dobija 95-100% CPU non stop, więc więcej nie ma sensu.

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Ja teraz testuje na tym dedyku co był w promocji w vnecie za 400zł i dałem 45 watków i cpu nie przekracza 90-95% , w bazie Joomla,Easyblog,Journal,Myblog na tym serwerze Intel e3 1240v2 8 x 3.4 ghz / 3.7ghz turbo i na chwilę obecną przy takiej ilości wątków szału nie ma raczej nie zrobi 10k linków/24h widać, że każdy e-mail jest czytany.

Z tym, że czasami jak jest jeszcze mniej obciążony Cpu to zauważyłem nieraz , że lepiej idzie chyba trzeba będzie zmniejszyć do 30 i testować.

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

A ja wam Panowie polecam działać skryptami a nie listami "all". Od tego zależy wydajność i obciążenie.

Testowanie "śmietnika" daje średnie efekty.

Są skrypty co na serwerze poleci spokojnie na 40-50 wątkach ale są też takie co na tym samym 15-20 max uciągnie (VPS-y testowałem).

eM

• Like 2

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Soft przeglądarkowy, zresztą jak każdy inny za pierwszy razem nigdy nie strzeli 100% sukcesu, po to i jest funkcja ponownego linkowania nieudanych.

Co do publicznej listy za nie długo będzie nowa wersja bazy, ale tak sukces nie na długo, tak jak koledzy mówią taka lista bardzo szybko zostaje "zajechana", właściciele miejscówek, admini zmieniają zabezpieczenia, tekstowe captcha, banują IP i emaili, i tyle.

• Like 1