Skocz do zawartości

[XNEOLINKS] kompleks programowy do zdobywania linków, harwestowania, indeksowania. Przeglądarkowy, jest Polska wersja językowa. SEO soft do link buildingu

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Jak można oceniać program na podstawie bazy, która dołączona została już jakiś czas temu. Ja nie wiem jak można używać takiej bazy na normalych stronach a co dopiero wyciągać na podstawie czegoś takiego wnioski czy program działa czy nie działa.

Żaden seo soft NIE DZIAŁA, jeśli nie dostanie dobrej bazy.

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Z tego co pisał do mnie Piter będzie nowa baza prawdopodobnie w przyszłym tygodniu, wiec przez ok tydzień będzie mniej więcej miarodajna jeśli chodzi o sukces, co do efektu SEO to wszytko zależy co i w jaki sposób linkować

.

DS na takim VPS z Vnet ( też nie jest standardowy), ustawienia tak jak napisałem w poprzednim przykładzie, tylko jeden CMS z zbieraniem tekstowych captcha przy 6 krotnej rejestracji w ciągu 22 h 1680 URL

o7xh5t9d.png

• Like 1

Podpinam się pod pytanie, gdzie znajdę jakieś informacje o txt captcha? Chciałem kiedyś pobawić się tym w xneo, ale nie wyszło

Włączone wczoraj rano, różne CMS, lista włąsna i surowa, 10 wątków, 6 rejestracji, 2captcha i antigate. Bez txt captcha.

image.jpg

image.jpg

Edytowane przez RTS
  • Like 1

10 wątków stanowczo za mało na ten VPS jeśli nic innego tam nie ma, ma chodzi na 20.

Podpinam się pod pytanie, gdzie znajdę jakieś informacje o txt captcha? 

Wejdź na forum na górze wejdz w dokumentacje i na dolę włącz tłumaczenie na PL.

Aby zbierać tekstowe captcha ta opcja ma być włączona w sofcie + zaznaczone "bez dialogu"

• Like 1

MaxPan a autorzy nie myśleli coś w ten deseń aby użytkownicy ładowali swoje pliki z Captcha na serwer i w zamian dostawali by dostęp do większej ilości Captcha? Z tego co widać te pliki Captcha też swoje ważą po jakimś tam czasie.

Edyta:

Jeśli jest to możliwe technicznie bo z tego co kiedyś widziałem gdzieś była taka możliwość.

Edytowane przez studioczystosci

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Jeśli chodzi o tekstową captcha to każdy korzysta z pliku co udostępniają autorzy + tworzy się swoje.

Opcja o dodawanie tekstowych captcha za punkty lub dostęp do większej bazy nie sparwdzila się w xRumer przez wiele lat i w XseoN, więc niema sensu to wprowadzać w Xneo.

Ok rozumiem, tak pytam bo z tego co widać dużo idzie tego nazbierać przy nawet sporadycznym użytkowaniu jak u mnie nazbierało się tego 50-60k więc jakby tak każdy coś dorzucił to skuteczność mogła by się diametralnie podnieść na plus :D

• Like 1

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Niestety ludzie w większości swojej są leniwi, dostać taką bazę od kogoś każdy chce, dołożyć do niej coś od siebie już nie koniecznie. Tak jak pisałem byla taka opcja w xR nie sprawdziła się, byla i jest w XseoN nie sprawdza się. Autorzy Xneolinks w miarę możliwości aktualizują bazę zakodowaną w sofcie a jeśli ktoś chce mieć link z miejscówki gdzie inni nie dodają musi sam takie tekstowe captcha dodać do swojej bazy.

W jednym z kolejnych update zostanie dodano API 2captcha.com do rozwiązywania tekstowej captcha,  plus taki ze pytanie i prawidłowa odpowiedz już zostanie w bazie i będzie to uskuteczniać rejestracje w kolejnych przebiegach już bez wysyłania tekstowej captcha na serwis.

Szkoda, że nie przejdzie ten pomysł bo zwiększyłoby to możliwości ale jak dobrze wspomniałeś, zawsze jest taki plus tego rozwiązania, że można mieć linki z miejsc gdzie inni nie dodają.

MaxPan - dzięki, teraz rozumiem.

Puściłem swój pierwszy harvest poprzez narzędzie z xneolinksa  :paker: i chciałem dopytać, jakich wyszukiwarek najlepiej użyć? Wszystkich czy obojętne? Ja zaznaczyłem sobie na początek Galaxy.com, bing.com i yahoo.com + dodałem 10 private proxy. Dobrze?

Generalnie dla harwestwoania 10 proxy do trocha za molo bo często będzie captcha wyskakiwać z harwester będzie ją wysyłać na OCR ( zależy jeszcze ile wątków jakie operatory, harwestować najlepiej Google, Bing, Yahoo, Yandex. Na forum Xneolinks jest temat o harwestowaniu, czytaj, dyskutuj z innymi użytkownikami. W kolejnym update harwester dostanie nowe funkcje i zwiększenie skuteczności ale proszę pamiętać to tylko dodatek do softu.

Ja harwestuje w bardziej hurtowy sposób i nie xneolinksem