Skocz do zawartości

bardzo prosty katalog stron

kszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma za bardzo co oceniac. Jest podobny setek innych i niczym sie nie wyroznia. Dodaj cos od siebie, zmien grafike a na pewno przyciegniesz wiele osob.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Nie ma za bardzo co oceniac. Jest podobny setek innych i niczym sie nie wyroznia. Dodaj cos od siebie, zmien grafike a na pewno przyciegniesz wiele osob.

Wiem, w wolnej chwili postaram się go "przyozdobić"

ale moim głownym zamierzeniem było to aby to był najbardziej prosty, a co za tym idzie, szybki katalog

może pobawie się CSSem?

Dzięki !

:-)

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

• 2 tygodnie później...

to katalogi przyciągają zawartością ? grafiką ? nie wiedziałem :)

jestem początkujacy w tej branży, ale wydaje mi sie, że głównymi odwiedzającymi katalogi są boty i pozycjonerzy/webmasterzy/dodawarki - przynamniej jeśli chodzi o qlweby ;]

i niema co przyciągać - jak bot wejdzie to juzwejdzie a jak ktoś/coś kto chce dodać wejdzie to po to, zeby dodać a nei oglądać. Dlatego też katalogi przez neiktórzych sa uważane za spam ;p

Czy się mylę ?

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

...ale jak jest inny to az miło sie dodaje wpis do takiego katalogu :(

Co prawda najwazniejsze to duzo zaindeksowanych stron, przyjazne linki i czeste odzwiedziny robotów.

co do modyfikowania katalogu, to ja nie jestem fanem maksymalnych przeróbek, bo czasem katalog jest tak "zamieszany", że nie sposób znaleźć "dodaj stronę" :-)

a jeśli chodzi i indeksowanie, to staram się o to aby bardzo prosty katalog stron miał częste indeksowanie :-)

a ilość wpisów zależy od Was :-)

pozdrawiam

ad

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

No u mnei tez token nie dziala i wywala bledy ;/

wiem o tych problemach

wczoraj wieczorem też zauważyłem te problemy, (nic nie mieszałem ;-) )

ale obecnie jest już ok (prawdopodobnie kłopoty były po stronie serwera)

tak więc zapraszam ponownie :-)

pozdrawiam

ad :-)

1% dla Antka

Ania M.

• 2 miesiące temu...

Witam ponownie!

przypominam o swoim pierwszym katalogu z okazji 1500 wpisu!

:-)

w "międzyczasie" podrasowałem go wstawiając w szczegółach oprócz linka nagłówek <hx>

podobnie zrobiłem we wpisach :-D

zapraszam

pozdrawiam

ad :-)

1% dla Antka

Ania M.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności