Skocz do zawartości

Problem z MENU przewijającym się

kacper9992

Rekomendowane odpowiedzi

Gdy dam do CSS

position: fixed aby menu przewijało się dzieje się coś takiego jak na filmiku.. Jak to naprawić aby lista otwierała się normalnie gdy najadę kursorem na dany blok MENU. 

Ponieważ gdy najadę kursorem myszki w połowie stronki - do momentu gdy lista była to automatycznie ją otwiera, A nie chcę tak.

Chcę aby się normalnie przewijało, oraz żeby tylko się rozwijało gdy najadę na belke MENU.

Mam nadzieję że rozumiecie o co mi chodzi :)

20170822_201158.mp4

kod do belki menu.png

Dnia 22.08.2017 o 20:13, kacper9992 napisał:

Gdy dam do CSS

position: fixed aby menu przewijało się dzieje się coś takiego jak na filmiku.. Jak to naprawić aby lista otwierała się normalnie gdy najadę kursorem na dany blok MENU. 

Ponieważ gdy najadę kursorem myszki w połowie stronki - do momentu gdy lista była to automatycznie ją otwiera, A nie chcę tak.

Chcę aby się normalnie przewijało, oraz żeby tylko się rozwijało gdy najadę na belke MENU.

Mam nadzieję że rozumiecie o co mi chodzi :)

20170822_201158.mp4

20170822_201158.mp4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności