Skocz do zawartości

Czy to praktycznie koniec AdSense?

spametyczny

Rekomendowane odpowiedzi

Według mnie obecnie najlepszym rynkiem zakupu reklamy dla arbitrażu jest Facebook oraz Bing. Oczywiście - to duże sieci gdzie głównie zarabia się na grach mobilnych, sprzedaży ETC. Konkurencja na media buying rośnie i będzie rosła. Ale duża zmienność związana z rynkiem mobilnym i setki zmiennych każdemu dadzą szansę odkroić kawałek tortu..

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Koniec AS to na pewno nie, ale zmiany to na pewno tak i różnie to może się odbijać na uzyskiwanych wynikach.

A propo zmian... nie wiem czy jestem spóźniony ze swoimi doświadczeniami, ale zauważyłem w linkach telstowych (Link ads) żółte emotikony....

Jak dla mnie to wygląda to bardzo średnio, no ale to rzecz gustu. Niemniej zastanawiam się, czy te emotikony zmieniają  się, a jeśli tak to od czego to zależy. Bo np średnio wyglądają smutne buźki....  U mnie też akurat z okazji emotikonów znacznie pogorszyło się dopasowanie linków.  Tak głupich treści totalnie nie związanych ze stroną to nigdy nie widziałem. Mam nadzieję, że to tymczasowe eksperymenty, bo akurat dla mnie linki tekstowe ładnie funkcjonowały.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności