Skocz do zawartości

[strona] wygrywamy.ovh.org

twari

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Prosiłbym o ocenę strony pod względem grafiki jak i czytelności.

Stronkę odchudziłem graficznie by "w miarę" szybko się ładowała.

Aha - sprawdziłem pod IE i FF i niby wszystko gra ale jeśli pod jakąś przeglądarką nie chula albo coś się rozjeżdża to byłbym wdzięczny za info.

Pozdrawiam!

Adres: https://wygrywamy.ovh.org

- BŁEDY VALIDATORA

- zarowiaste kolory

- usun ta reklame po prawej stronie - jesli ktos wszedl na Twoja strone to na pewno zapamieta adres jesli mu sie tu spodoba

- zle dobrane kolory reklam po prawej stronie powoduja, ze nie mozna skupic sie na czytaniu tresci strony

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Dzięki za opinie. Czyli adres strony po bokach mam usunąć? A może przyciemnić czczionkę na nieco ciemniejszą tak by widoczny był jedynie zarys? Nie chcę poprostu by tło było jednolicie czarne.

A co do kolorów - wydawało mi się że użycie takich kolorów ożywi stronę, nie będzie ponura i blada. Być może się myliłem...

Nic - poczekam na kolejne opinie.

Proszę o więcej! ;)

PS. Błędami validatora zajmę się jutro! Dzięki GEGE za info!

Kolory na stronie nie powinny meczyc wzroku.

Zapoznaj sie z doborem kolorow na stronach: Przyklad 1 Przyklad 2

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności