Skocz do zawartości

optymalizacja meta description

Analizer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam taki problem a mianowicie optymalizuję stronę dermline.pl i chciałbym za pomocą wtyczki do seo zoptymalizować opisy do każdej z podstron. Niestety po wprowadzeniu unikalnych opisów do każdej podstrony, wszędzie widnieje ten sam opis ze strony głównej. Co jest problemem? Czy należy usunąć znacznik description w kodzie strony? Pozdro

Ja tam widzę że różne podstrony mają różne opisy description:

Cześć dzięki za odp. No właśnie w kodzie źródłowym widać dwa opisy a w google wyświetla się jeden i ten sam dla wszystkich podstron. Weź dla przykładu

np. tę podstronę https://dermline.pl/zabiegi/pielegnacja-dloni-manicure/ W kodzie jest 2 opisy a w wyszukiwarce wyświetla się tylko ten zassany ze strony głównej. Jak wejdziesz w źródło strony to wyświetlają się 2 znaczniki description ten z wtyczki i ten z wordpresa - nie wiem czy należy usunąć ten oryginalny z wordpressa znacznik czy jak? Pozdro

A strona moja :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności