Skocz do zawartości

[Wykonam] Copywriter - co mogę dla Ciebie napisać?

Klaudia Wójcik

Rekomendowane odpowiedzi

Ty wiesz co chcesz napisać, ja wiem jak to napisać. Popełniam teksty, które chce się czytać. Umiem odpisywać na maile i wiem co to terminowość. Tworzę chwytliwe nagłówki, wiem gdzie pasuję ironia i humor, a gdzie poważny ton ekspercki. Nie obiecuję najniższych cen, gwarantuję za to najwyższą jakość. 

Najczęściej piszę teksty typowo lifestylowe, urodowe, wnętrzarskie, kulinarne. Jednak poradzę sobie również z tekstami wymagającymi większego researchu. Z powodzeniem pisałam już o chorobach wenerycznych, wczuwałam się w rolę eksperta od montażu okien, czy agenta nieruchomości. 

Piszę, bo lubię i umiem to robić. Nie wierzysz? Udowodnię, pisząc tekst próbny. Nie wahaj się o niego poprosić: wojcikklaudia92@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności