Skocz do zawartości

Raz kozie śmierć

Monter

Rekomendowane odpowiedzi

Zmienilbym topa - dodalbym jakas grafike ktora kojarzylaby sie co moge znalezc na stronie. A tak dopóki nie przeczytalem wstepu to nie wiedzialem jakie programy tlumaczysz

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

a co tu oceniac? :: Design by: NukeMods.com. :

To dodałem w kwestiach porządkowych, bo kolorystyka faktycznie jest pożyczona z szablonu Nuke, jednak wszystko co się znajduje na stronie jest napisane od podstaw przeze mnie. Liczę poniekąd na ocenę nie tylko samego szablonu ale całej treści, jaką strona ma odwiedzającemu zaprezentować.

Zmienilbym topa - dodalbym jakas grafike ktora kojarzylaby sie co moge znalezc na stronie. A tak dopóki nie przeczytalem wstepu to nie wiedzialem jakie programy tlumaczysz

Racja. Nie mam jednak pomysłu jak to ze sobą zgrać, bo to co jest aktualnie jest jakoby logiem strony. Ale faktycznie informacje w treści i na belce okna przeglądarki mogą nie wystarczać. Pokombinuję. Dzięki za szybką reakcję :)

Tło w pepitkę oraz obramowania pól, te wszystkie kreseczki itp. - minus

Hehe, a ostrzegałem, że nie lubię białego :) Po prostu jestem zwolennikiem ciemniejszych barw. Liczę, że kto wypowie się wreszcie o czytelności, bo IMHO ciemna kolorystyka wcale nie musi jej przeczyć.

P.S. Stawianie strony na czymś gotowym typy Wordpress mnie nie bawi, bo z tego nie ma żadnej frajdy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności