Skocz do zawartości

Harvester - automatyczny upload

wekk

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć 

kiedyś zrobiłem  "ZbieraczTOP" podawało się frazy a on zbierał pierwsze 100 wyników z Google i zapisywał do bazy. Można było to pobrać do pliku ale już nie pamiętam czy wszystko na raz czy pojedyncze frazy.  

Sporo rzeczy tam nie działa bo było pisane na szybko, jak chcesz to mogę Ci to przerobić na Twoje potrzeby za parę złotych. Jak coś to zapraszam na PW. 

bilbord_opublikuj_mini.png

Myślałem o zenku, ale pojawia się problem przy dużej skali, 500+ fraz odświeżane kilka razy dziennie niestety zenek się męczy, i tak jak pisałem wcześniej przy szablonie samemu trzeba dbać o wszystko, a wolałbym przerzucić to dalej ;-)

500+ fraz odświeżane kilka razy dziennie niestety zenek się męczy,

:lol: Jak się męczy wyślij go na siłownie niech poćwiczy będzie potem miał lepszą kondycje :D Szukaj dalej :D

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Takiego że wyciągniesz  "z pudelka" wciśniesz start i stop i zrobi dokładnie to co piszesz nie ma. Jest jeden rosyjski ale folder na FTP nie może być dowolny, zapisuje do swojego katalogu. Szablon też trzeba by doszlifować samemu, Kosztuje ponad 200 USD netto + abonament.

Szablon można napisać do

1.TOBBOT (darmowy)

2.ZENNOPOSTER ( może być nawet lite)

3.HUMMANEMULATOR ( też nie tani)

4.inne

Myślałem o zenku, ale pojawia się problem przy dużej skali, 500+ fraz

500 fraz powiedzmy 5 razy dziennie to daje 2500 odtworzeń templatki, zakładając że na jedno wykonanie templatki potrzebujesz 2 minuty to daje 5000 minut zakładająć że działasz w jednym wątku, a na dobrym dedyku zenek pociągnie i 200 wątków takiej templatki.

W wersji bez browser przez get zenek pociągnie dużo więcej wątków przy minimalnym zużyciu CPU.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności