Skocz do zawartości

webhostingtalk [.] pl - zmiana właściciela

mghost.pl

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, Ptaq napisał:

Z jednej strony to żart... z drugiej oni kilka większych firm kupili... więc kto wie ;)

Albo powstanie następny konglomerat skupiający fora dyskusyjne, taki jak H88 w przypadku firm hostingowych ;)

Właściciel w simpleideas.pl - serwery, migracje, SEO, optymalizacja wydajnościowa i pagespeed, odwirusowywanie

Polecam serwery VPS oraz hosting z oferty webh.pl - 20% rabatu z kodem PROMO777.

Sprawdź także niezależne forum o hostingu.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
36 minut temu, Arkadiusz napisał:

Uważajcie co piszecie, bo jeden już ponoć dostał pozew ;):D Szkoda to komentować w ogóle.

Nie dostał, pokrzyczeli :-)

Właściciel w simpleideas.pl - serwery, migracje, SEO, optymalizacja wydajnościowa i pagespeed, odwirusowywanie

Polecam serwery VPS oraz hosting z oferty webh.pl - 20% rabatu z kodem PROMO777.

Aktualnie JEST nabór na moderatora WH ... B)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

54 minuty temu, Mion napisał:

Aktualnie JEST nabór na moderatora WH ... B)

Ciekawe kto się zgłosi po tym całym cyrku. Swoją drogą, post z naborem się pojawił, a wyjaśnień na ważne pytania zadane przez userów brak :( 

Nie wiem skąd taka wrogość do nowego właściciela.

Przecież wiadomo było nie od dziś, że na wht każdy promuje swoje usługi. Jest tam masa hostingowych firemek, które tylko w ten sposób zaistniały na rynku.

Według mnie wht od dawna już nie jest wartością podobnie jak i pio. Nie ma co się oszukiwać.  Jak to mówią: nowy właściciel, nowe porządki.

Dlatego dla mnie płacz użytkowników wht jest bezzasadny.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Serwer www.webhostingtalk.pl zbyt długo nie odpowiada.

Coś mu się padło. Temu serwerowi. ;)

Ale starając się być obiektywnym, to faktycznie jakby nie patrzeć i poprzedni właściciel i byli już moderatorzy byli związani jakoś mniej lub bardziej z różnymi firmami hostingowymi, a dodając do tego masę "szeptańców" i innych krypto-klientów (zadowolonych oczywiście z wybranych firm), to wartość merytoryczna była już od dawna znikoma. Mi najbardziej żal top100, że zostało tak brzydko ubite jednym ruchem, choć z drugiej strony już wcześniej można było mieć wiele uwag co do jego wiarygodności.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

1 godzinę temu, Arkadiusz napisał:

Chętnych pewnie nie zabraknie, pytanie ilu z nich będzie pełnoletnich?

Podejrzewam, że obecny właściciel będzie oczekiwał dokumentacji tożsamości od aplikujących na to stanowisko :hmmm:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

3 godziny temu, SzlafRock napisał:

Przecież wiadomo było nie od dziś, że na wht każdy promuje swoje usługi. Jest tam masa hostingowych firemek, które tylko w ten sposób zaistniały na rynku.

Tylko że wiadomo dopiero od przedwczoraj, że można tak o wywalić wszystkie opinie negatywne o wybranych usługodawcach. Szkoda mi tego wszystkiego, zwłaszcza że nazwa.pl to była chyba jedyna z większych firm, która miała zawsze w głębokim poważaniu wszelkie opinie o ich usługach. Nawet takie home.pl sobie coś tam komentowało na wht jak były problemy, a nazwa.pl zawsze to miała gdzieś. To teraz powalczyli z opiniami "po swojemu", ale mam nadzieję, że im sie jeszcze to odbije.

PS. Negatywy poleciały też z profilu ich ostatniego "zakupu" tj. firmy o12.pl

Ja ma konto hostingowe w nazwa.pl od wielu lat i działa bez padów. Więc nie wiem co Wy chcecie od tej nazwy.

Chciałem by nie wydzwaniali do mnie z kończącymi się domenami, co mnie irytowało, wiec powiedziałem przy okazji takiego telefonu i już nie wydziwiają. Restauracja domen działa, hosting też, BOK odpowiada - nie mam zastrzeżeń.

27 minut temu, theqkash napisał:

Tylko że wiadomo dopiero od przedwczoraj, że można tak o wywalić wszystkie opinie negatywne o wybranych usługodawcach

Należy postawić pytanie czy opinie są wiarygodne.  Śmiem wątpić w wiarygodność. 

Kto ma władzę ten ma cyrk i małpy. ;)

Tak jak tu. :D

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności