Skocz do zawartości

Qlweb 3 linki bezpośrednie

jachu

Rekomendowane odpowiedzi

Qlweb

Krótka charakterystyka:

skrypt qlweb,

3 linki bezpośrednie w wizytówce,

modrewrite,

mapa wpisów,

miniaturki msn,

moderowany,

możliwość dodawania podkategorii itd

Katalog powstał dzisiaj - jeszcze niezaindeksowany.

Zapraszam do oceny i opinii ;) Jakby coś nie działało to również prosze pisać ..

PS styl sciagniety z innego mojego katalogu otwarty.ddl2.pl - tam również zapraszam :D

ładny ... tylko dlaczego tak niewiele osób modyfikuje resztę podstron pod dany szablon ...

edyta: nie dodaje mi linkow - uzywam nakładki na IE pod nazwą Maxthon. Musiałem link dodać z "palca"

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Bardzo fajne rozwiązanie, przydało by się jednak zwiększenie ilości znaków w opisie... nie wiem dlaczego wszyscy wprowadzają te ograniczenia.

PS

dodałem stronke "teksty informatyczne" (taki śmietniczek) ale chyba do złej kategorii - proszę o wywalenie :)

nie dodaje mi linkow - uzywam nakładki na IE pod nazwą Maxthon. Musiałem link dodać z "palca"

dodawanie jest w javascript może dlatego...ale mam pytanie czy na forach itd działają ci poprawnie przyciski bbcode?

Bardzo fajne rozwiązanie, przydało by się jednak zwiększenie ilości znaków w opisie... nie wiem dlaczego wszyscy wprowadzają te ograniczenia.

1000 znaków to mało? ;)

PS

dodałem stronke "teksty informatyczne" (taki śmietniczek) ale chyba do złej kategorii - proszę o wywalenie :)

Występował błąd - źle pokazywało scieżke kategorii i podkategorii ;) Co mogło mylić. Błąd naprawiony :]

tak działaja mi BBCODE poprawnie.

Rozwiązanie wstawienia z palca pomaga :) chociaz wstawianie 20 stron i linkow troxche wyczerpuje

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Miałem ten sam problem pod IE (też mam maxthona), myślałem ze to chodzi o ciastka, ponieważ zmieniając przeglądarkę na ff miałem podobny problem (nie dodawało strony jako całości) po zezwoleniu na "łykanie cistek" z tej domeny wszystko poszło ok. Dodam że na forach nie mam żadnych problemów z dodawaniem linków pod IE czy w maxthonie.

tak działaja mi BBCODE poprawnie.

To będe musiał podpatrzeć jak to jest rozwiązane :)

Pod IE już jest wszystko ok :]

Nowy katalog na tym skrypcie qlweber.

PS

Jeśli ktoś chciałby mieć katalog z takimi modyfikacjami można pisać na PW

coś chyba jest problem z ADkontekst

https://szukaj.adkontekst.pl/www.pf.pl

jak klikam księgarnie

Szukana przez Ciebie strona nie została znaleziona (błąd 404).

Ale chodzi o to , że jak klikasz w reklame?

Sam klikać nie będe, a kod jest poprawny reklamy bo zlicza odwiedziny i klikniecia... Więc nie wiem .. może to był chwilowy błąd..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności