Skocz do zawartości

Generator widgetów na stronę

kolpakisamochodowe.com

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

parę dni temu napisałem tutaj, że zrobiłem prosty widget uploadu na stronę. Później dorobiłem jeszcze 3 inne widgety i tak oto teraz są dostępne już 4 :-) Widgety są mega proste i działają tylko z Google Drive. Jakby ktoś chciał skorzystać to zapraszam. Dla forumowiczów pakiet unlimited :)

https://gdwidget.com/?g=oocm

Link bez parametru wyświetli inny nagłówek jakby się ktoś zdziwił, testuje jak jaki działa.

WYKORZYSTAJ POTENCJAŁ MARKETINGU AFILIACYJNEGO! TWÓRZ KRÓTKIE LINKI AFILIACYJNEKONTROLUJ I ROZLICZAJ PRZEKLIKIANALIZUJ EKSPLORACJĘ PO PRZEKLIKU!

ZAŁÓŻ KONTO W CPAMANAGER.NET

Tym razem dodałem 2 applety. Jeden umożliwa synchronizację konta na Instagramie z dyskiem Google Drive. Drugi pozwala na cykliczne screenshoty wybranych stron i upload wyników do Google Drive. Za free! :)

WYKORZYSTAJ POTENCJAŁ MARKETINGU AFILIACYJNEGO! TWÓRZ KRÓTKIE LINKI AFILIACYJNEKONTROLUJ I ROZLICZAJ PRZEKLIKIANALIZUJ EKSPLORACJĘ PO PRZEKLIKU!

ZAŁÓŻ KONTO W CPAMANAGER.NET

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności