Skocz do zawartości

pr podstron

pandha

Rekomendowane odpowiedzi

witam. mam takie pytanko. jest sobie strona www.costam.pl

dodaje do niej linki juz od dluzszego czasu, strona ladnie wyprzedzila konkurencje i niby wszystko jest ok, bo w sumie o to chodzi ale zastanawia mnie jedna rzecz. zawsze dodawalem linki tylko pod www.costam.pl a pr mam 1, podczas gdy pr podstron ktorych nigdy nie pozycjonowalem podchodzi mi nawet do 4 i to linki typu index.php?module=blabla-fdf54545... itd

to samo z index.php. ma pr wyzsze a nigdy nie linkowej pod index...

dlaczego tak sie dzieje? pozdrowionka

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

to w takim razie jak wpływa menu z linkami (np. w lewej części strony) ?

u mnie na każdej stronie i podstronie jest tyle samo linków i są takie same - czy jeśli bym na niektórych podstronach okroił menu (teoretyczne założenie) i w wyniku tego byłoby na podstronach mniej linków to czy miałyby one większy pr od pozostałych ?

(oczywiście glównym celem w tym przypadku jest wypozycjonowanie tej strony a nie jej pr, wiec pytanie jest teoretyczne)

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności