Skocz do zawartości

[XEvil] Prawdopodobnie najbardziej skuteczny programowy OCR, darmowa wersja podstawowa

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
43 minuty temu, MaxPan napisał:

? Tam na foto jest przecież Xevil 4.0

nie zmienia to faktu, że na tym forum już gdzieś czytałem o dodatkowym abonamencie za xevil z recaptcha2 :)
Stąd powstało moje pytanie.

@Moriarty zapewne masz racje.

Nie będzie żadnych dodatkowych opląt, taką informację uzyskałem dzisiaj

Cytat

tak jak jest teraz przedsprzedaż.

Mylisz się to nie jest przedsprzedaż, złe Tobie translator tłumaczy.

Ludzie płacą za dostęp do softu wcześniej. Tak są ludzie co wydają setki dolarów na recaptcha 2, to zapłacenie za wcześniejsze otrzymanie softu im po prostu opłaca się. To nie jest żadna sprzedaż.

Ale i tak jakie by nie były warunki korzystania z softu i tak nie ma alternatywy jeśli ktoś ma duże ilości do rozwiązywania. Lub płacisz za każdą rozwiązaną captcha w serwisach typu 2captcha, Antigate wysyłając im proxy i url, lub Xevil.

Nie mogę poprawnie połączyć się z żadnym programem typu GSA z Xevil.
Posiadam system windows 10, w odpowiednim katalogu zmieniłem plik hosts a w zasadzie wszystko w nim samo się dodało.

Dodaje captche do GSA i niestety wyskakuje komunikat błędu.
Tak samo mam z innymi rodzajami captchy
W czym może być problem ?

2captcha.png

• 4 tygodnie później...

Mam takie pytanie odnośnie tego narzędzia. Chciałbym z niego skorzystać ale nie wiem czy dobrze zrozumiałem jego funkcjonalności - a więc tak:

1. Instaluję sobie to urządzenie i dodaję tam serwisy/blogi jakie mnie interesują tak?

2. Potem tworzę sobie jakiś tekst uzupełniając co mnie interesuje i odpalam program.

3. Program łazi po stronach, rozwiązuje captcha i dodaje mój tekst w komentarzach, tylko w każdym komentarzu na każdej podstronie danej strony czy jak to jest?

Z góry dzięki za pomoc.

Zupełnie nie zrozumiałeś do czego to służy. Ten program jedynie rozwiązuje captche - nic innego nie robi. Musisz mieć jakieś inne programy które robią to co napisałeś w pkt 1 - 3, a do XEvila wysyłają tylko kody obrazkowe do złamania.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności