Skocz do zawartości

[XEvil] Prawdopodobnie najbardziej skuteczny programowy OCR, darmowa wersja podstawowa

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Praktycznie każdy, który obsługuje łamanie captchy przez zewnętrzne serwisy, czyli jakieś 99% softów seo np. Xneolinks, GSA, XR.

Natomiast z Twoich wypowiedzi wynika, że brak Ci podstawowej wiedzy, więc podejrzewam, że będziesz miał problemy już z samą obsługą tych softów, nie mówiąc w ogóle o skutecznym pozycjonowaniu nimi. Zastanów się więc, czy chcesz pakować na wstępie tyle kasy, bo nie są to tanie zabawki.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Nie nie, mi nie chodzi stricte pod SEO tylko bardziej marketing szeptany choć wiadomo, że będzie się to dało wykorzystać także w tym elemencie. W SEO generalnie przestałem korzystać z jakichkolwiek "wspomagaczy".

Dlatego chodzi mi o takie narzędzie, które rozwiązywałoby captcha i dodawało od razu komentarz pod jakimś artykułem jaki sobie wymyślę.

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności