Skocz do zawartości

Nowy katalog Superkatalog.info

sir nimek

Rekomendowane odpowiedzi

Nie bardzo wiem jak interpretować wyniki tego zapytania do googli, czyżby jakiś specyficzny filtr na te subdomeny? Niby znalazł 71 a wyświetla tylko 11 (w tej chwili) i żadnej subdomeny :pisze:

Generalnie to bez solidnego podlinkowania z zewnątrz tych subdomen, przez długi czas żadna z poważnych wyszukiwarek nie zaindeksuje tych subdomen. Za dużo subdomen w zbyt krótkim czasie, to tak jak z linkami niestety. Ale zobaczymy, też jestem ciekawy jak się to rozwinie.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

przecież strony które oferuja darmowe aliasy nie tracą na tym ?

tak samo hostingi ?

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

• 4 tygodnie później...

Do katalogu obecnie wpuszczam naprawde malo stron. Nie mają szans wpisy z dlugimi anchorami - generalnie toleruje nie więcej niż 3 , 4 słowa najlepeij bez przecinków.

Katalog sie ladnie indeksuje 245 site- to czy podstrona na subdomenie usera zostanie zaindeksowana zależy od niego (czy podlinkuje czy nie).

W sumie moge zrobić tak aby content na subdomenie rożnił się od kontentu na domenie głównej.

Obecnie jednak gdy katalog jest w fazie testów a i ilość osób nim zainteresowanych niezbyt wielka po prostu nie chce mi się tego robić !!!

Super pomysl z tymi subdomenami. Powinien sie mocno rozkrecic. Duzo osob bedzie podlinkowywac subdomeny ze swoimi wpisami, a te z kolei beda wszystko oddawac macierzystej domenie.

a to nie działa w 2 stronę jedynie? domena główna daje moc subdomenom? bo nie wyobrazam sobie jak to moze działać w 2 stronę - no chyba ze wszędzie powtykano jakiś fajny link do str głównej

var1ar masz na każdej subdomenie link z anchorem strona główna prowadzący do domeny głównej więc przekazanie mocy w obie strony jak najbardziej jest tyle, że bez jakiegoś wyszukanego anchoru !!!.

Powiem tak skrypt wymaga jeszcze paru przebudowek ale będzie to miało sens jeśli więcej osób zacznie dodawać wpisy z normalnymi anchorami a nie upychać tam co popadnie.

EDYTA: Zrobilem małe uaktualnienie w katalogu. Teraz ostatnio dodane prowadzą do szczegółów w subdomenie.

No indeksowanie świetne i link w subdomenie prezentuje sie ślicznie :rotfl:

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Pomysł by obcinać tytył jest dobry, bo jest to bardziej estetyczne i siła linków jest mocniejsza, alez jego realizacja jest fatalna. Przez co jest bardzo dużo w Twoim katalogu stron z uciętym tytułem. Proponuję zmienić zasadę działania tego, tak aby skrypt sprawdzał długość tytułu, i w momencie gdy jest za długi uniemożliwiał dodanie strony. A dzięki temu zabezpieczysz się częściowo przed dodawarkami. Jatak zrobiłem u siebie i działa bez zarzutu, ai moderacji dzięki temu mniej.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• 1 miesiąc temu...

Katalog ma już ponad 800 situ.

Właśnie poprawiłem działanie szukajki. Wyniki wyszukiwania kierują bezpośrednio do subdomen. Zachęcam do dodawania własnych wpisów.

Oczywiście najwiekszą moc otrzymacie podlinkowując własne subdomeny.

ładnie sie indexuje subdomeny też

przykład - https://banki.superkatalog.info/superinfo-165.html

ja sam nigdzie jej nie podlinkowywałem

bardzo ładna modyfikacja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności