Skocz do zawartości

ZennoPoster 5 - Zautomatyzuj każde zadanie w sieci

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Niby dobra wola autorów ZP, że dają promocję ale co z tego,]

dla osób który będą używać zenka zawodowo, promocje nie są jakimś decydującym czynnikiem przekonującym do zakupuj oprogramowania, z prostej przyczyny niema alternatywy. Wiec jeśli potrzebujesz to kupujesz, ale jeśli nie, to czekasz na kolejną promocje. Widziałeś promocje na xR?. I co myślisz że to szkodzi softowi? nie raczej pomaga. Wiec ciesz się że w ogolę takie promuje są, bo wcale oni nie napędzają sprzedaż, tak i tak kupisz bo to co robi zennoposter inne softy mogą tylko naśladować ale i tak nieudolnie.

Edytowane przez MaxPan

Potrzebowałem, kupiłem (już jakiś czas temu) i jestem zadowolony. Przed kupnem pytałem support o jakieś promocje - odpowiedzieli, że nie planują takich w najbliższej przyszłości. Dwa dni później (po kupnie) pojawiła się promocja, też weekendowa.

Nie każdy ma kupę szmalu, żeby nie zwracać uwagi na promocje. Jedna, druga, trzecia,... promocja i uzbiera się niezła sumka, którą można przeznaczyć na coś innego.

Każda promocja napędza sprzedaż, a przynajmniej ma to na celu. Gdyby tak nie było, nikt by ich nie robił.

Co do dobrej alternatywy to jest jeszcze UBot.

Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25%

Każda promocja napędza sprzedaż,
nie każda, w przypadku produktu co ma dominujący udział w segmencie rynku sprzedaż ogólna ( powiedz my w ciągu roku) nie jest uzależniona w istotnym stopniu od takich promocji czy bylo ich w roku 3 czy 5 czy żadnej, soft i tak zostanie kupiony, napisałem wyżej Zennoposter obecnie niema sensownej konkrecji. Softy graficzne dla ludzi co zarabiają na nich, takie Photoshop, Corel, każda agencja reklamowa, interaktywna, pojedynczy freelancer to już kupiła lub kupi, niezależnie jakie promocje są, lub czy ich niema. Pod uwagę nie biorę ludzi na tyle bogatych że stać ich na używanie spiraconych kopij.
Gdyby tak nie było, nikt by ich nie robił.
........ jak napiszesz jakiś soft co będzie na tyle dobry że nie będzie mieć konkurencji to wtedy zrozumiesz może...

Jeśli chcesz porównywać Ubota do zenka i jeszcze mówisz że to cytat: dobra alternatywa, to chyba nie mamy o czym gadać... EOT koniec dyskusji.

Edytowane przez MaxPan
  • Like 1

Czy soft jest warty swojej ceny? Zdecydowanie tak

Czy są inne konkurencyjne programy? Nie

Ale soft konkuruje trochę sam ze sobą. Ja mam wersje lite i ona mi wystarcza, wersje wyższą bym kupował głównie dla wygody, bo moc przerobowa mi wystarcza jedyne nie dogodności to dłuższy czas czekania i komp chodzący po nocy

Edytowane przez termipl
  • Like 2

jak ktoś nie załapał się na czarny piątek, to i tak dali promocje do świąt - tak jak w tamtym roku i ceny też dobre.

ZennoPoster Pro $297 instead of $397

ZennoPoster Standard $157 instead of $197

ZennoPoster Lite $67 instead of $87

ZennoProxyChecker $47 instead of $97

Upgrades (if period of free updates is over, upgrade will give you last version of the program + additional 3 months of future updates):

Lite->Pro $247 instead of $327

Lite->Standard $97 instead of $127

Standard ->Pro $187 instead of $257

Additional copy of Pro (if you already have one) $197 instead of $297

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

• 2 tygodnie później...

Zastanawiam się nad upem do lepszej wersji i mam pytanie do was czy ma ktoś z wersją PRO VPS-a 2 GB ramu i 2 GHz? Jeśli tak to ile tredów wyciągacie na czymś takim? I czy testował ktoś zennopostera na jakiś extremalnych kompach? W stylu 8x4GHz 32 GB ramu? Będę wdzięczny jak napiszecie ile wyciągaliście na jakich konfiguracjach. I czy ma według was znaczenie karta graficzna?

• 1 miesiąc temu...

Mieliście w zennoposterze możę taki komunikat - mam najnowszą wersję i nie wiem jak to rozwiązać - gdzieś czytałem że trzeba zainstalować net framework 3.5, ale u mnie na wim7 64bit to nie pomogło:

https://www.iv.pl/images/47129359622086111844.jpg

Pojawia mi się to co 5 sekund gdy zennoposter jest otwarty.

Mam pewien problem z zenkiem, lecz nie dzieje się to zawsze, działam na zdalnym Wind. Serwer 2008

Gdy uruchamiam w projectmaker tryb debug, okienko do śledzenia często " nie jest na wierzchu" i po przejściu do następnego kroku znowu się chowa pod projectmaker

Zna ktoś pomysł na rozwiązanie tego ?(mam najnowszą wersję)

sygnaturka.png