Skocz do zawartości

ZennoPoster 5 - Zautomatyzuj każde zadanie w sieci

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Czy ktoś przerabiał taki błąd: "Active tab of instance is not found. Instance 50505:127.0.0.1" i wie jak to naprawić?

Nie wiem czy komputer jest za słaby, czy błąd jest przez zainstalowane wcześniej demo, czy może coś innego, bo mało jest informacji na temat tego błędu.

Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl

Nowe szablony w Templatemonster: link

Tani hosting: Hekko

u nas na jednej maszynie z XP też się pokazywał ten błąd. Pomogło całkowite odinstalowanie i zainstalowanie na nowo.

najlepiej jednak wcześniej napisać do supportu może maja prostsza metodę :)

Edytowane przez sebau

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

od wczoraj mam problem z zennoposterm - przy uruchamianiu pojawia się komunikat "No connection to authrization server". Wie ktoś może co z tym zrobić? Uzywam mobilnego internetu i wyjechałem około 300 km od miejsca, gdzie na ogół używam program, ale wątpię żeby miało to jakieś znaczenie, gdyż przy bliższych wyjazdach chyba nic nie było.

@djurek, czy udało Ci się uzyskać jakąś zniżkę na zakup Zenka? :)

PS. próbowałem Ci wysłać PW, jednak otrzymuje komunikat, że nie można wysłać wiadomości.

mental

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

ja kupowalem 2 szt w wersji prof to mi 100 $ zdjal z ceny, ale i tak jest to holernie droga sprawa bo wyszlo mi 695 $ na fakture Vat

.

powiedzcie mi zeby to wszystko ladnie smigalo to trzeba miec zestaw i odzielne licencje na:

-zenposter

-zenblog

-captchasniper

Wszystko na jednym vps? Czyli bariera wejscia nie jest taka mala :-)

• Like 1

Raczej dedyk jak chcesz jechać duża liczba watków. Nie rozumiem tylko po co Ci 2 licki zennopostera do zenbloga :P Rabatu specjalnego Ci nie dali bo jak kupisz jedna licencję pro to kolejna jest 100$ taniej. W zależności od tego ile watków - kimsufi albo sp z ovh chociaż w sumie lepszym rozwiazaniem jest stacjonarny komputer + neostrada + skrypt do resetowania routera i odpada kwestia proxy. Licencja zenbloga jest przypisana do maila więc chyba wyba styknie jedna licka.

Kupilem 2 licki zenon postera bo dwie instalacje potrzebuje;-)

Suuport wspominal ze taka cene moga mi dac i tyle;-) nie protestowalem.

Mam dwa kompy i7 pod to z neostrada tylko nie mam opcji restartu modemu ( administracja biurowca nie daje) wiec chyba na proxie bede jechał. Czy te z proxie marketu sie nadaja? Czy na te dwa zenon postery beda potrzebne dwa zen blogi i dwa captacha snipery?

djurek - jak juz wydajesz dolary to proponuje Ci jechanie z VPNu. Cyberghost 20 euro rok, HotSpotShiled podobnie, HMA 78 ale tam masz autorotacje co N minut wiec mozesz ustawic zmiane IP co 30 minut i jechac. HMA to koszt okolo 70usd na rok dla dwoch maszyn. Nastepny captch sniper to 44usd.

Edytowane przez Paweł Sokołowski - Eline

search_auditor_500x80_bf.png