Skocz do zawartości

ZennoPoster 5 - Zautomatyzuj każde zadanie w sieci

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Przecież żartowałem :D Co do Beta 5 to zaczekam aż pousuwają wszystkie bagi, ale wersja będzie tak jak pisał sebau mniej rewolucyjna jak 4 w porównaniu do 3. Soft zdecydowanie idzie w dobrym kierunku.

Edytowane przez MaxPan

my testujemy wersje 5.0.1.0 i obecnie nie jest źle ale nie ma co się spieszyć z przechodzeniem na piątkę - bo przy nowych wersjach zawsze wychodzi trochę bugów.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Dzieńdobry jako że nowy jestem proszę o wyrozumiałość na początku :

Czy jest polska instrukcja do zennoposter, wątek widze od 2011 ?

Czy są jakieś polskie strony na których właściciele takie toutoriale robią, opisują, dzielą się spostrzeżeniami itp?

Mam starą wersje którą dostałem w schedzie po pewnym osobniku, dużo się na czytałem o wspaniałości zennopostera i z ta myślą poszedłem spać, jednak rano po jego otwarciu troszkę się przeraziłem, ale mam nadzieje że się nie zrażę.

Od rana dzisiaj od 7 próbuje coś robić , ściągnąłem toutoriale z you tube i już myślałem że to proste w miarę. Stworzyłem templatkę zakładającą konto email na interia, skopiowałem do editor i tu się zatrzymałem, internauta jeszcze coś poprawia w edytorze i jak struś peńdziwiatr za******a, z tych dodatkowych step branch nie wiem jak dodać a klikanie play debug nic nie powoduje, błąd.Czyli nie zrobiłem dobrze schematu :(

Słabo po angielsku jeszcze gaworzę ale zrozumiałem że nie wszystkie kroki wystarczy zrobić w project maker trzeba je jeszcze w edytorze popoprawiać i tu na razie poległem, Jest jakiś opis polski tych funkcji do czego jaka może służyć + przykłady zastosowania ? Bo stwierdziłem że musze najpierw dobrze zrozumieć działanie przycisków/legendy z których chce korzystać a nie ślepo klikać w przyciski jak na video materiale.

Może ktoś pomóc, wskazać jakies adresy www ? Może ktoś prowadzi płatne kursy z obsługi?

Lub na podstawie obecnych toutoriali na you tube odpłatnie wytłumaczył by mi i odpowiedział na moje pytania wyczerpująco?

Na forum Zennopostera jest jeden Ukrainiec co robi szkolenia z zennopostera, ale jeśli Ty angielskiego nie znasz, rosyjskiego tym bardziej to jak z nim się dogadasz?? Co do dokumentacji to z racji tego ze soft rosyjski ok 80% info jest po rosyjsku..

• Like 1

No łatwo nie będzie nikt nie powiedział, ale naczytałem się dobrych rzeczy o tym programie i myśle że warto zacisnąć zęby i próbować. Wydaje mi się że angielski znam na tyle już że jeśli ktoś w trakcie kolejnych kroków niektóre z nich mi wytłumaczy raz, to potem nie będę miał kłopotów z powtarzaniem ich. Tak po krótce myślę że nawet wystarczyła by mi osoba która online w trakcie odtwarzania już nawet gotowego toutoriala z you tube będzie mógła mi tłumaczyć nie zrozumiałe Steps .

Jeśli ktoś może pomóć do zapraszam do działu ogłoszeń i zleceń. Chętnie też poczytam dyskusje wasze na temat tego programu co robicie , z którymi krokami macie problem i wszystkie rozmowy po polsku na jego temat nawet głupie, i inne niż ten wątek i zenoblog na tym forum. Max Pan proszę też o informację lub prywatną wiadomość z kontaktem do tego pana z Ukrainy, kto wie moze mój angielski będzie akceptowalny u niego/

Edytowane przez Muka