Skocz do zawartości

ZennoPoster 5 - Zautomatyzuj każde zadanie w sieci

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Własny serwer w domu, najlepiej 4 rdzeniowy

Jak to jest z tymi rdzeniami? Czy Zenek jest wielowątkowy i może pracować na wielu rdzeniach? Czy jak jeden zapcha, to już jest kres jego działania? Chodzi mi tylko i wyłącznie o pracę na jednym wątku projektu (o ile ma to jakieś znaczenie).

Ostatnio Zenon się sypie średnio co miesiąc

Co Ci się konkretnie dzieje? Chodzi o pady serwera autoryzacyjnego czy zawieszki projektu?

http://spinning.com.pl - przynęty spinningowe

Czy Zenek jest wielowątkowy i może pracować na wielu rdzeniach?

Jest wielowątkowy (wersja standard 5 wątków, pro bez limitu) i pracuje na wszystkich rdzeniach jednocześnie. Gdy testowałem ile mój i5 3570 wytrzyma, zenek równomiernie zapychał wszystkie rdzenie.

Edytowane przez x1349

• 2 tygodnie później...

Witam,

macie problem z pocztą o2.pl przy uzywaniu zenka ? nie chce wczytac maili, nie wiem o co chodzi

jakie macie ustawienia ?

Bezpieczne połączenia szyfrowane SSL (zalecane): lock.pngSerwer poczty przychodzącej POP3 poczta.o2.pl Port: 995 Edytowane przez anomus

Dla osób zastanawiających się nad zakupem zenka opublikowaliśmy krótką prezentację możliwości softu.

• 2 tygodnie później...

Instalowałem już zenno na różnych komputerach/VPSach i nigdy nie miałem takiego problemu. Obecnie zainstalowałem go na V-net.pro i zenno nie pobiera proxy z API proxymarket (ustawienia IP w proxmarket są ok).

Pokazuje się strzałka (pobieranie) po czym źródło/API oznaczane jest czerwonym kółkiem jako martwe.

Dodatkowo nie działa mi opcja proxy AutoSearch - nic się nie dzieje i nie szuka sobie proxy...

Miał ktoś taki problem?

Przypuszczam, że promocja wyjdzie na dniach wraz z większym updatem zennoposter. Zmiana silnika, który ostatnio nie działał prawidłowo z kontami google. Dodatkowo mają naprawić błąd z mailami - na niektórych komputerach z dnia nadzień przestało działać odbieranie maili. Pewnie tylko odinstalowanie i zainstalowanie zennoposter rozwiązałoby problem.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Witam wszystkich. Teoretycznie rzecz do zrobienia jest prosta - praktycznie siedzę przy tym od tygodnia.

Po zalogowaniu się w phpadmin klikam w zakładkę SQL i w textarea chcę dodać tekst.

Próbowałem wszystkiego ale działa tylko i wyłącznie emulacja kliknięcia myszki oraz emulacja klawiatury która działa bardzo wolno gdyż sam tekst piszę się ok 4min(ok 6000znaków).

Zanim odpiszecie jakie to proste, że należy kliknąć prawym przyciskiem myszki sprawdźcie to sami.

Macie na to jakiś pomysł aby dodać to w szybszy sposób (opóźnienia w klawiaturze mam ustawione na najniższe).

W większosci przypadków pola takie można wypełnić automatycznie za pomocą "set value" ale w tym przypadku nie potrafię tego zdefiniować.

Z góry dziękuję za pomoc i myślę ze innym też może się to przydać :)

Strony www Katowice - sprawdź również moje usługi pozycjonowanie stron Katowice

oraz moją stronę MarekSwatek.pl